Ulice 27.4.2018 - 3465. díl - Adriana přistihne Roberta s Ájou

Důvěra ve vztahu je důležitá, ale občas chce mít člověk jistotu, že věci jsou skutečně tak, jak mu ten druhý tvrdí. Adriana je slepě zamilovaná do svého muže, ale ten jí lže bezostyšně do očí a vodí si ji jako loutku přesně tak, jak potřebuje. Tohle se však nedá dělat donekonečna. Stačí zlomek vteřiny, jedno náhodné setkání, aby bylo všechno jinak… Co nastane, až Adriana nachytá Roberta s jeho milenkou Ájou?

Robertovi ráno docela zatrne, když si ho Adriana začne zkoumavě prohlížet a zvažovat, jestli mu může věřit. Robert tyto její úvahy raději odkloní na téma, jež ho zajímá mnohem víc – na peníze a prodej ostatních bytů v jejím domě…

Adrianu nemile překvapí, když se dozví, že Robert hodlá investovat všechny peníze, jež za prodané byty dostanou. Adriana si to představovala trochu jinak, ale Robert o jejích plánech nechce ani slyšet. Vzápětí dá jejímu dědovi a tátovi jasně najevo, kdo je tady pánem. Jenže už brzy i jemu sklapne… Jak s ním Adriana zatočí poté, co odhalí jeho nevěru? A co Robert provede panu Peškovi a Evženovi?

Drsná pravda o Marcele

Hanka se dozví až brzy ráno, že Marcela zkolabovala a je v nemocnici. Okamžitě si to zařídí tak, aby za ní mohla ihned přijet. Z nemocnice dorazí k Maléřovým naprosto šokovaná nejen proto, že s ní Marcela odmítne mluvit. Od lékaře se navíc dozví drsnou pravdu, jak na tom Marcela skutečně je. S Veronikou si pak začnou skládat střípky varovných signálů i lží, jež Marcelu dovedly až na kapačky a boj o život… Jak vážné to s Marcelou je? K čemu se Hanka rozhodne? A co Veronice doporučí její táta?

Alešova opatření

Hynek si bere Šímu na víkend, ovšem vzhledem k tomu, že je v úterý svátek, rád by mu trochu prodloužil volno a udělal menší prázdniny až do Prvního máje. Gábina s tím souhlasí, protože sama bude v ateliéru a snaží se brát ohledy i na zraněného Aleše. Toho se ale náhlá změna plánů dotkne, protože to, že Šíma bude u Hynka, zjistí až ve chvíli, kdy se ve škole dozví, že si ho Hynek už dávno vyzvedl. Puntičkářský Aleš to samozřejmě nenechá jen tak. Gábině to vzápětí vyčte a pak udělá opatření, aby se něco podobného již neopakovalo… Co Aleš vymyslí? Čím rozhodí Gábinu? A co pro ni bude poslední kapkou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz