Ulice 30.4.2018 - 3466. díl - Mastný na lovu

Jak by měla vypadat milenka úspěšného politika? Radek Mastný o ní má naprosto jasnou představu. Ovšem narazit na atraktivní ženu, která by splňovala všechny jeho parametry, to je věc druhá. Radek Mastný je už nějaký čas na lovu, připraven zaútočit na svou kořist hned, jak se objeví. A právě dnes k tomu dojde… Kdo je tou vyvolenou? A jaké zbraně Radek Mastný použije, aby ji lapil?

Zničená Adriana ráno přizná tátovi, že s Robertem je konec. Evžen tomu moc nevěří, ale Adriana ho ujistí, že tentokrát to myslí vážně. S Robertem se hodlá co nejdřív rozvést, jen neví, jak na to. Navíc ho nemůže nikde sehnat a ani se mu dovolat…

Při hledání Roberta narazí Adriana v hospodě náhodou na Áju, která se také snaží Robertovi dovolat. Nepodaří se to dokonce ani Mastnému, jehož docela znepokojí, nečekaný vývoj mezi Robertem a Adrianou. Jakmile se Adriana ukáže, Mastný prozíravě vyklidí pole, aby si to mohly s Ájou vyříkat… Co všechno prozradí Ája Adrianě? Jak na to Adriana zareaguje? A jak dění kolem Adriany odnese Vlastimil Pešek?

Aleš přitvrzuje

Zraněnému Alešovi dělá moc dobře, když o něj Gábina pečuje, a tak hned ráno opět zabrnká na tu správnou strunu, aby si vyžádal její pozornost. Na Gábinu toho začíná být pomalu moc. Práce v ateliéru je pro tak trochu vysvobozením i relaxem. Podobně to má také Veronika, jež se trápí kvůli Marcele. Gábinu nakonec přemluví, aby s ní po práci zašla na chvíli na víno a na kus řeči… Čím Jitku překvapí Aleš? Jak chce Aleš přistřihnout Gábině křidýlka? A kam až zajde ve svém nátlaku?

Anča si užívá

Eva je nadmíru spokojená, jaký obrat to v poslední době nabralo mezi Ančou a Milanem. Anče spiklenecky přizná, že zaslechla, jak si šéf s někým domlouvá schůzku, a tak z něj nakonec vytáhla i informaci, že se má na zítra sejít právě s Ančou. Zatímco Anča jen září, Bedřichovi moc veselo není. A úplně v pohodě není ani Jindra… Co Jindra přizná Ondrovi? Co se děje s Bedřichem? A s čím se Anča svěří Evě?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz