Ulice 1.5.2018 - 3467. díl - Ančin první máj

Je tu první máj, lásky čas. Kdy jindy dát najevo ženě vašeho srdce, že vám na ní záleží? Tuhle příležitost proto nemíní promarnit ani muži, kteří se motají kolem Anči Liškové – Milan a Petr. Aniž by o sobě navzájem věděli, oba se snaží Anču sbalit. A aby toho nebylo málo, oba po ní zatouží právě dnes, čímž se jí postarají o docela prekérní chvilky… Který z nich má u ní větší šanci? A jak Ančino dvojí rande nakonec dopadne?

Alešův dril

Aleš překvapí Gábinu hned po ránu česnečkou a omluvou. Včerejší hádka ho mrzí, byl by rád, kdyby spolu v klidu vyřešili, co Gábině vadí. Ta přizná, že má asi ponorku a že je podle ní Aleš až příliš velký puntičkář…

Aleš se Gábině postará i o velké prvomájové překvapení. Vyzná jí lásku a políbí pod třešní, kterou kvůli ní koupil. Romantický den si s Gábinou ale neužije, protože ta musí opět do práce. Sám však Aleš doma nezůstane. Zastaví se za ním Irena Landová se slíbenou knížkou. Při té příležitosti mu prozradí, že Šíma včera svým spolužákům na sportovním dni hodně chyběl… Čím Aleš šokuje Šímu? Co je moc na Hynka? A proč si Gábina začne dělat právě o Šímu starost?

Ančina prvomájová rande

Anču ráno trochu zaskočí Petr svým telefonátem. Tak dlouho na ni naléhá, až mu Anča slíbí, že si na něj udělá v podvečer čas. Zuzaně se pak přizná, že odpoledne má schůzku i s Milanem. Sice věří, že zvládne obě setkání, ovšem moc příjemné jí to není. Zuzanu naopak pobaví, jak se Anča rozjíždí. Randit se dvěma nápadníky najednou, to dělala naposledy na střední škole. Jenže Anča si právě kvůli tomu docela zkomplikuje život. To Bedřich má oproti ní naprosto klidný první máj… Co Bedřich navrhne Jindře? A jak Anča zvládne dvě rande v jeden den?

První máj Marečkových

Michal si Věrku vyzvedne v hospodě, aby spolu strávili první máj. Každý z nich si ho však představuje trochu jinak. Zatímco Věrku láká prvomájová romantika, Michal by rád zašel na dobré víno. Jakmile ale Věrka zmíní Máru, Michal okamžitě nadhodí, že by se za ním mohli zastavit. A dost ho zklame, když to Věrka odmítne… Prosadí si Michal svou? Jak nakonec stráví první máj? Jaký malér se stane Lubošovi? A jak si užijí lásky čas Karla a Mára?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz