Ulice 3.5.2018 - 3469. díl - Těžké rány pro Luboše

Kolik toho člověk unese na svých bedrech? Se seniorem Lubošem Marečkem se v posledním roce život opravdu nemazlí. Luboš to schytává ze všech stran, postupně přichází o všechny opěrné pilíře, které měl. A další těžká zkouška ho čeká právě teď. Všude totiž naráží na svého soka, který mu přebral manželku. Dokonce i v místech, kde by to vůbec nečekal – u svého syna. Tím to však nekončí. Jen pár hodin po této kruté lekci přijde další. Luboš se stane obětí zločinu… Proč by si o něj měli jeho blízcí začít dělat velké starosti?

Adrianin pokus o sebevraždu

Adriana je po Robertově smrti na dně. Velkou oporu má v tátovi, který o ni starostlivě pečuje, utěšuje ji i povzbuzuje. Špatné zprávy jí raději ani neříká, ale Peškovým Evžen nic nezamlčuje. Na Adrianu se totiž ženou kvůli Robertově smrti další pohromy…

Adriana už nyní pyká za to, že Robertovi důvěřovala, slepě ho milovala a hájila před celým světem. Robert se jí odměnil vybíleným účtem, takže je otázkou, kde Adriana vezme statisíce na uhrazení škod vzniklých při jeho bouračce a na převezení jeho těla z Německa do Čech. Na nešťastnou Adrianu je toho najednou moc. Ve chvíli naprostého zoufalství si dokonce sáhne na život… Jak vážné to s Adrianou je? Co udělá její pokus o sebevraždu s jejími blízkými?

Máriův nový klip

Pavel a Vendula jsou do sebe zamilovaní až po uši a naplno prožívají svoji velkou lásku. Na rozdíl od nich Mário srdeční záležitosti neřeší. Zajímá ho hlavně nový track, kterého má momentálně plnou hlavu a na nějž je náležitě pyšný. Zato Vendula se zhrozí, jen co jí Mário klip pustí. Mário si totiž vzal na mušku Mastného a Květu, z čehož kouká pořádná polízanice… Co na klip řekne Nyklová? A jak všichni zareagují na zprávu o Robertově tragickém skonu?

Luboš obětí zločinu

Jen co se Věrce ozve Mára, že se již dlouho neviděli, Michal využije příležitosti a pozve se spolu s ní k němu na návštěvu. Stále se nechce vzdát své hypotézy, že Kryštof je jeho syn. Za vším hledá podobnost a společné geny, což Věrce moc nepřidá. To ale není jediný stín na jejich vztahu. Kolem Michala se motá čím dál víc Květa… Čím udělá Michal velkou radost Květě? Co je naopak studenou sprchou pro Luboše? Jakou drsnou lekci dnes Luboš dostane?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz