Ulice 7.5.2018 - 3471. díl - Mastného nádobíčko

Může být pro ješitného muže a navrch i politika prahnoucího po co nejvyšší funkci něco horšího, než když někdo veřejně zesměšní jeho nádobíčko? Právě to se stane Radkovi Mastnému, jenž si na své pověsti a mužství velmi zakládá. O to víc začne zuřit, když se z bulváru dozví, jak to je s jeho vercajkem. A čím více bude zuřit, tím větší salvy smíchu to samozřejmě vyvolá mezi těmi, u kterých má vroubky… Co pro něj bude poslední kapkou? A kdo ho slušně potopí ve společnosti?

Tak rozzuřený jako dnes Radek Mastný už dlouho nebyl. Vše odstartuje článek v bulváru, který upozorní na Máriův klip, v němž dostává Mastného mužství pořádně na frak. Mastný by si rád na někom zchladil žáhu, ovšem tentokrát tvrdě narazí…

Naštvaný Mastný, který se domáhá nápravy, je všem jen pro smích. Nejprve si ho vychutná Denisa, jež ho v tom nechá vymáchat na radnici, pak štamgasti v hospodě spolu s Lumírem a Tondou Hložánkem. Právě u Tondy má Mastný pořádný vroubek, takže si vtípky na adresu jeho mužství o to víc užije… Co bude pro Mastného poslední kapkou? Jak se ke klipu postaví Květa? A opravdu Světlana skončí na radnici?

Jak je na tom Adriana?

Evžen se snaží být oporou zničené Adrianě, ale ta s ním téměř nekomunikuje. Je to pro ni nyní hodně těžké. Na psychiatrii se pomalu vzpamatovává z hrůz, které ji v posledních dnech potkaly. A moc do řeči jí rozhodně není. Snadné to ale není ani pro její rodinu a Evžena. Ti navíc řeší i finance, protože je kvůli Robertovi čekají obrovské výdaje… Co je nového u Adriany? Co napadne Eddieho? A jak na to zareagují Peškovi a Evžen?

První sex s Petrem

Anča má dnes vyrazit s Petrem na badminton, což je podle Evy skvělý důvod k tomu, aby vyrazily do obchodu na nákupy nějakého sexy sportovního oblečení. Anča se nenechá dlouho přemlouvat, protože se chce Petrovi líbit. Ještě než se sejde s Petrem, zajde za ní Bedřich, aby s ní probral možnost prodeje jejich bytu… Jak na to Anča zareaguje? A jak dopadne první sex Anči a Petra?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz