Ulice 10.5.2018 - 3474. díl - Vendulina noc

Může být něco horšího než strach o vnouče či dítě, když nevíte, co s ním je, co se děje? Přesně taková muka zažije Vilma Nyklová kvůli Vendule. Začne to naprosto nevinně – večer Vilma zjistí, že Vendula není doma. Už to ji docela vykolejí, protože se vnučka nezmínila, že by se někam chystala. Když Vendula nedorazí domů ani pozdě v noci, navíc nebere telefon a ani nereaguje na zprávy, Vilma začne vyšilovat jako každá starostlivá babička… Co je s Vendulou? Nejen její babička budou koukat, kde a s kým strávila noc. Tohle tu ještě nebylo!

Aleš chce pauzu

Aleš ráno ujistí Gábinu, že chce, aby byli spokojení a šťastní. Opět je pozorným partnerem, který jí pomáhá, jak jen může. Slíbí, že se jí bude snažit přizpůsobit, ale na oplátku chce to samé. To ovšem netuší, že dnes za Gábinou přijdou do ateliéru opět Lukáš Binar…

Lukáš dorazí za Gábinou zase skvěle naladěn a okamžitě jí zvedne náladu. Je přímo nadšený ze saka, které pro něj Gábina navrhla. Automaticky předpokládá, že se s Gábinou uvidí i na veletrhu v Drážďanech. Gábinu mu ale přizná, že na to nemá peníze. Jenže pro Lukáše právě tohle není překážkou… Co Gábině nabídne? S čím se Aleš svěří Landové? Co namíchne Gábinu? A co rozpoutá krizi u Gábiny a Aleše?

Květa svádí Michala

Spolubydlící připomene Lubošovi, že dnes od něj čeká první splátku. Luboš ho ujistí, že peníze dostane, byť je zatím nemá. Okamžitě zavolá Márovi a požádá ho o půjčku. Ten mu vyjde vstříc, aniž by tušil, v jaké maléru jeho táta zase lítá a nač peníze tak nutně potřebuje. Nejlepší den nemá ani Věrka, kterou opět urazí Květa rovnou před Michalem… Co Květa provede Věrce? Čím Míchal raní Luboše? A podaří se Květě svést Michala?

Starost o Vendulu

Mário se zajde pochlubit Vendule, jak boduje jeho nový track o Radkovi s malým. Je na sebe náležitě pyšný, ovšem Vendule tím moc velkou radost neudělá. Ta se spíš obává následků, jaké tenhle Máriův kousek bude mít. Je jí jasné, že Mastný s Květou to jen tak nenechají. Náladu jí naštěstí zvedne Pavel svým návrhem, jenž se prostě neodmítá… Na čem se Pavel a Vendula domluví? Co Světlana prozradí Vendule a Nyklové? A proč si začne Nyklová dělat velkou starost o Vendulu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz