Ulice 14.5.2018 - 3476. díl - Marcelin další kolaps

Co může být horšího než panický strach, který nás naprosto ovládne a jehož se nedokážeme zbavit? Někdy stačí jedna šokující zpráva, aby se nám život náhle převrátil vzhůru noha a abychom začali zažívat muka, jež ničí nás i naše blízké. Přesně to se stane také Marcele, která znovu zkolabuje poté, co jí do života vstoupí smrt. Najednou si uvědomí, že i ona se ocitla jen krůček od propasti, že lítá v obrovském průšvihu, který by ji mohl stát život… Jaká muka čekají Marcelu trpící mentální anorexií a její blízké, kteří se jí snaží pomoc?

Marcela si moc rozumí s novou kamarádkou, se kterou se seznámila na terapii. Hanka je ráda, že se Marcela pomalu dává dohromady. Volá jí Bruno, který se připravuje na maturitu. Zajímá se, jak se Marcela teď má a kde bydlí. Z jejího lepšího stavu má radost i Veronika. Marcela na terapii zjistila, že její kamarádka Laďka v noci ve spánku zemřela. Radka jí v nemocnici píchne injekci na uklidnění a doveze ji domů. Hanka o ni má po smrti Laďky ještě větší strach než předtím.

Mastný se snaží uplatit Mária

Nyklová v pondělí z bulváru zjišťuje, že Mastný napadl Mária a vše ukazuje Lumírovi. Pavlova máma dorazí do pekařství a probírá s Nyklovou vztah mladých a spřádají plány, jak jim nenápadně připravit svatbu. Hložánek si myslí, že má Lumír v bulvárním plátku nějakého známého, protože negativní články o Mastném jim hrají ve volbách do karet. Mastný Mária pozval na oběd a nabízí mu, aby něco podobného natočil o Lumírovi. Do toho se Máriovi nechce, i když mu Mastný nabízí 50 000,- Kč. Mária zpovídá i Květa, která by chtěla nějaká procenta ze zhlédnutí.

Jndra a Znojmo

Z Amsterodamu se vrátil Franta. Aničce volá Petr a chce se sejít. Jdou na skleničku a domluví se, že zítra zajdou na badminton. Jindra svolala poradu kapely v hospodě a řeší další koncert s kapelou. Bedřich navrhne, ať jede Jindra do Zlína s nimi a malou pohlídá její máma. Jindru to potěší a následně vše zřizuje.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz