Ulice 15.5.2018 - 3477. díl - Michal chce test otcovství

Co je ve vztahu důležitější, důvěra, nebo vlastní jistota, že to tak skutečně je? Michal Štrunc se upnul na to, že je biologickým otcem Kryštofa, syna své lásky z mládí, se kterou ho osud před tři čtvrtě rokem znovu svedl dohromady. Přestože mu Věrka tvrdí, že to tak není, že otcem Kryštofa je Luboš, Michal se stále upíná na možnost, že Kryštof je jeho. Podaří se mu získat jistotu? Jak na jeho návrh testů otcovství zareagují Věrka a Kryštof?

Máru hodně překvapí, když brzy ráno nenajde mámu v hospodě. Ještě víc ho ale zaskočí zpráva, že máma s úklidem v pátek sekla. Mára se víc nedozví ani od Šárky, ani od Michala, jenž si nechá pro sebe, co všechno se v pátek mezi ním, Věrkou a Květou odehrálo…

Mára zavolá mámě, aby se dozvěděl, co se děje. Z Michalových narážek je mu jasné, že se muselo něco stát. Ovšem ani Věra mu pravý důvod odchodu z práce nepoví. Dokonce mu neprozradí ani to, že se s Michalem rozešla. Michal doufá, že by mohl mít u Věrky ještě šanci, a tak o ni začne bojovat… Dojde na usmíření? Co má Michal v plánu? A jak na to zareaguje právě Věrka, jíž se to hodně týká?

Marcelin boj s anorexií

Martin si dělá o Marcelu docela velké starosti. Veronice poreferuje brzy ráno, co všechno se událo večer a jak mizerně na tom Marcela nyní psychicky je kvůli náhlému skonu kamarádky ze skupiny. O Marcelu se bojí i její máma, jež na ni tlačí čím dál víc kvůli jídlu. Až nyní tak vyjde najevo, že Marcela už normálně jíst nedokáže… Proč se Marcela znovu sesype? Co pro ni udělá Martin? A co napadne Veroniku?

Koncert ve Znojmě

Starý vercajk se vrací na místo činu. Právě v kulturním domě ve Znojmě byla neplánovaně počata Lada, když se Bedřich nečekaně rozjel po speciálně okořeněných karbanátcích a Anču podvedl s Jindrou. Teď to už Bedřich i Jindra vypráví jako veselou historku, ovšem před rokem nikomu do smíchu moc nebylo. Tentokrát se zdá, že koncert i následný večer proběhnou ve vší počestnosti. Zato u Anči začne být pořádně horko. Konečně dojde na sex s Petrem… Jaký trapas se Anče a Petrovi stane tentokrát? Co pobaví Evu? A jak dopadne koncert Starýho vercajku? Čím překvapí Bedřich?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz