Ulice 17.5.2018 - 3479. díl - Rozchod Gábiny a Aleše?

Co je na vztahu nejdůležitější? A můžeme v něm být sami sebou? Přesně tohle se už nějakou dobu honí hlavou Gábině, jejíž vztah s Alešem prochází obrovskou krizí. Puntičkářský Aleš se ji snaží svázat do svých tabulek a pravidel, což Gábinu ničí. Na druhou stranu ho miluje a velkou roli u ní hraje i to, že ho zbožňuje její syn. O to těžší je pak rozhodování, jak dál… Mají ti dva ještě šanci? Jsou ještě schopni kompromisů, nebo to mezi nimi zašlo už hodně daleko?

Mára a testy otcovství

Zničená Věrka se hned ráno vypraví za Márou, aby mu sama řekla celou pravdu o Michalovi. Snadné to pro ni není, přesto mu povypráví, jak to kdysi bylo. A taky mu vylíčí, z čeho Michal odvodil, že je jeho otec. Nakonec mu i prozradí, co má nyní Michal v plánu…

Než Věrka stihne vše dovyprávět, zavolá Márovi Michal a požádá ho o setkání. Z očí do očí pak Márovi navrhne, aby spolu zašli na testy otcovství. Rád by měl konečně jistotu, jestli je, či není jeho otec. Zatímco Mára řeší své dva otce, Karla nervózně čeká na zprávu od Bruna, jak mu dopadla maturita… Jak se Mára rozhodne ohledně testů otcovství? Proč skončí Věrka v slzách? Co přizná Karle? A s jakou přijde Bruno od maturity?

Poprask na maturitách

Ráno panuje na gymplu pořádná nervozita. Dnes maturují kromě jiných Tobiáš, Viki a Lucka. Podpořit je přišel i Frodo, jenž už má zkoušku dospělosti za sebou. Maturity se tentokrát bohužel neobejdou bez komplikací. Místo Lucky, která do školy nedorazí, jde dobrovolně maturovat jako první Tobiáš. Viki, Frodo a později i David se zatím marně snaží Lucku sehnat. Ta ale nebere telefony a ani nereaguje na zprávy… Co je s Luckou? Proč nepřijde k maturitě? Jak se k tomu postaví ředitelka Puklická a David?

Aleš je zpět

Jitka upozorní Gábinu na drobnou závadu v salonu. Automaticky předpokládá, že ji přijde opravit Aleš, ale Gábina ji vyvede z omylu. Přizná, že Aleš odjel již minulý týden do Liberce. U Jitky jí však neprojde vysvětlení, že Aleš pečuje v Liberci o nemocnou mámu. Nakonec kápne božskou a prozradí, že si dali pauzu kvůli věčným hádkám. Zároveň se Jitce svěří s tím, že se jí vlastně ulevilo, i když se jí na druhou stranu po Alešovi už docela stýská. Nakonec Alešovi zavolá, aby se vrátil… Jak to bude s Gábinou a Alešem dál? Je krize mezi nimi již zažehnána? Na čem se dohodnou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz