Ulice 18.5.2018 - 3480. díl - Adrianino vyrování se smrtí Roberta

Jak se vyrovnat se smrtí někoho, kdo nám zlomil srdce a ublížil tak jako nikdo před tím? Říká se, že čas všechno vyléčí. Ale kolik času je na to potřeba? A co dělat, než rány v duši přestanou bolet? Na náhle ovdovělou Adrianu je toho v poslední době ažaž. Její rodina se jí snaží pomáhat, jak jen může, zároveň kolem ní ale našlapuje po špičkách, aby jí ještě více nenakládala. Ani to ji však neuchrání od bolestivého vyrovnávání se s realitou a vzpomínek, které se nečekaně vynoří ve chvíli, kdy to člověk nečeká… Co je pro Adrianu další těžkou zkouškou? Jak ji zvládne tentokrát?

Lucka se mstí Davidovi

David do poslední chvíle netuší, jestli Lucka dorazí na maturitu v náhradním termínu. Dost se mu uleví, když Tobiáš a Viki přivedou Lucku do školy a když ta nakonec zkoušku dospělosti absolvuje. Viki a Tobiáš Davidovi přiznají, že bez menší boudy na Lucku by to ale nedali…

Mezi Davidem a Luckou je toho hodně nevyřčeného. David by si s Luckou rád promluvil, jenže ta něco takového zpočátku nemá v úmyslu. Nakonec s rozhovorem přeci jen souhlasí, ale jen proto, aby si s Davidem vyřídila své účty. Davida setře takovým způsobem, že to s ním pořádně zamává… Udělá Lucka maturitu? Jak zamete s Davidem? A jaké to bude mít důsledky?

Adrianin návrat z léčebny

Adriana se dnes konečně vrací z psychiatrické léčebny domů. Její blízcí z toho mají trochu obavy, protože nikdo netuší, co to s ní udělá. Evžen navíc řeší i Robertův pohřeb. Jeho rodina s ním je v kontaktu a předpokládá, že Adriana na poslední rozloučení s Robertem dorazí. Tu ale jakákoliv připomínka Roberta znovu rozhodí… Jak Adriana na Robertův pohřeb zareaguje? Co s ní hodně zamává? A co všechno dnes pro ni udělá Eddie?

Zemětřesení u Gábiny a Aleše

Aleš dává Gábině od rána najevo, jak je rád, že je zpět, a jak mu na ní a Šímovi záleží. Zároveň si ale nenápadně prosazuje svou. Sice souhlasí se zrušením tabulek, hbitě však Gábinu přesvědčí k nainstalování aplikace do telefonu, jejímž prostřednictvím by měl i nadále přehled. Gábina se snaží být vstřícná, a tak uzná Alešův argument, že je to hlavně kvůli Šímovi. Jenže o pár hodin později se jim tahle domácí idylka rozplyne jak pára nad hrncem… Co je pro Gábinu už hodně silná káva? Co způsobí pořádné zemětřesení u ní doma? Co jí Aleš provede?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz