Ulice 23.5.2018 - 3483. díl - Davidová těžká volba

Život nás neustále překvapuje novými výzvami i nečekanými návrhy. Na křižovatce se ocitl i David, jenž dostal velmi lákavou nabídku práce v zahraničí. Profesně by se posunul dál, získal by nové zkušenosti, zároveň to však znamená i velkou změnu v jeho životě. A právě s touto změnou souvisí i návrh, který David učiní Tereze… Jaký? A jak moc to ovlivní jejich vztah?

David a Tereza si ráno užívají jeden druhého. Najednou to pro ně už není samozřejmostí, že se probouzejí vedle sebe. Oba se trochu obávají toho, co s nimi udělá Davidova práce v Rakousku, ale oba se přesvědčují, že to spolu zvládnou…

Jediný, kdo nezvládá, je Ota. V noci byl na další akci s Johankou, spal zase ve škole, a tak se mu ráno úplně vykouří z hlavy, že má místo vyučování exkurzi. Jak na potvoru na něj v kabinetu narazí jeho přísná matka, která ho okamžitě začne rovnat do latě. A právě díky Otovi a jeho průšvihu si David uvědomí, že musí udělat jednu důležitou věc… Jak moc si Ota zavaří tentokrát? Čím David dojme Terezu? Jak Terezu požádá o ruku?

Krize mezi Jindrou a Bedřichem

Anča a Petr měli hodně vášnivý večer. Anča si dokonce zapomněla nařídit i budík, takže se jí po opravdu dlouhé době podaří pořádně zaspat. Zuzaně, která na ní okamžitě pozná, že se něco děje, pak přízná i příčinu. Zatímco Anča jen září zamilovaností, vztah Bedřicha a Jindry se ocitá v krizi… Co je pro Jindru velkým zklamáním? Co ji inspiruje k otevřenému rozhovoru s Bedřichem o nich dvou? A při čem Nyklová nachytá zamilovanou Anču?

Šíma nezvládá rozchod

Učitelka Landová se ocitá v dost nepříjemné situaci. Po posledních zkušenostech se jí příliš nechce otevírat před Gábinou ožehavá témata týkající se jejího vztahu s Alešem, ale nakonec to přeci jen udělá. Gábinu upozorní, že její rozchod s Alešem nese špatně Šíma, který si Aleše hodně oblíbil. Už to je pro Gábinu dost nepříjemné. O něco později se za ní bez předchozího ohlášení vypraví kvůli Šímovi i Aleš… Co není Gábině moc po chuti? Co jí přizná Aleš? Jak to chce řešit? A čím Gábinu nechtěně zasáhne Šíma?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz