Ulice 24.5.2018 - 3484. díl - Rozvod Bedřicha a Anči

Kdy je opravdu konec manželství? Když se cesty manželů rozdělí a každý z nich si začne žít po svém, přestože jsou spolu stále v kontaktu kvůli rodině, dětem a známým? Anebo když padne slovo rozvod? Anča s Bedřichem už mají své životy i nové partnery, přesto jsou formálně stále ještě manželé. Nyní dozraje čas k tomu, aby své manželství začali řešit. Proč? Který z nich s tím opět přijde? A jak na to ten druhý zareaguje?

Miloš při setkání s Bedřichem hned zaregistruje, že ten není ve své kůži. Bedřich to po chvíli přizná a dokonce i prozradí důvod. Zatímco Bedřich se v tom docela plácá, Miloš má jasno. Okamžitě mu i doporučí, co dělat, aby byla Jindra opět spokojená…

Miloš si je jistý, že Jindra nyní potřebuje jedno – aby se Bedřich začal chovat jako chlap a přestal ji zanedbávat v posteli. Bedřichovi se tohle doporučení sice moc nezdá, ale díky němu si uvědomí, oč Jindře zřejmě jde a jak si ji udobřit. Vzápětí zajde Bedřich za Ančou, aby ji požádal o rozvod… Co na to Anča? Prozradí jí Bedřich pravý důvod? Jak na to zareaguje Jindra? A k čemu se dnes odhodlá Anča?

Alešova podpásovka

Jitka se ráno snaží povzbudit přešlou Gábinu, kterou hodně zasáhl rozchod s Alešem. Jitka si myslí, že ještě není nic ztraceno, ale Gábina ji ujistí, že mezi ní a Alešem je opravdu konec. Vracet se k němu už nehodlá. Dokonce o krachu vztahu s Alešem poví i Hynkovi. Zatímco Gábina to považuje za uzavřenou věc, Aleš dělá vše pro to, aby ji získal nazpět. Zastaví se kvůli tomu i za Mastným a nenápadně ho naočkuje proti Gábině… Jak Mastný zareaguje na zprávu o rozchodu? A jaké budou důsledky?

Trapas s Nyklovou

Lumír se zajde dohodnout s Nyklovou, jak zítra oslaví její narozeniny. Plánuje malou rodinnou oslavu, ale Nyklová se chystá pozvat i Pavlovu babičku, kterou už do rodiny na rozdíl od Lumíra taky počítá. Lumíra ujistí, že je to jen otázka času, než se Vendula a Pavel vezmou. Ti dva však mají momentálně úplně jiné starosti… Na čem se Vendula a Pavel dohodnou? Jaký trapas se jim stane s Nyklovou a Růžou? A co Máriovi navrhne Květa?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz