Ulice 28.5.2018 - 3476. díl - Peškův strach o Adrianu

Jak se vyrovnat s ranami osudu, které nás potkají a které v naší duši zanechají velmi hluboké a bolestivé šrámy? Přesně to nyní řeší také nedávno ovdovělá Adriana Bláhová, jež se vrací pomalu do normálního života a snaží se udělat za společnou minulostí s manželem Robertem tlustou čáru. Přestože se na první pohled zdá, že se jí to daří, její děda ji náhodou přistihne při něčem, co ho přesvědčí o opaku, při něčem, kvůli čemu si o Adrianu začne dělat ještě větší starosti než doposud… Jak je na tom Adriana necelý měsíc po tragických událostech? Proč se Vlastimil Pešek obává toho, že se vnučka vrací do starých kolejí, kdy žila hodně divoce?

Herman totálně na mol

Karla řeší od rána nejen pracovní věci, ale také svého parťáka, kterému se začíná každodenní pití vymykat z rukou. On sám si to přitom ani v nejmenším nepřipouští. Naopak má za to, jak skvěle mu to pálí. Tentokrát ale docela tvrdě narazí…

Jirka Herman popíjí opět v Coolně, jak je poslední dobou jeho zvykem. Karla ho má už plné zuby, protože Jirka s ní chce řešit velký případ, který podle ní žádným případem není. Znovu ho pošle do háje, ale ani to Jirku nepřiměje, aby přibrzdil. Naopak se opije natolik, že z toho je i velký konflikt s Tonym… Jak to Jirka Herman schytá od Tonyho? Čím si nečekaně zavaří? A proč si Mára dělá čím dál větší starost o své rodiče?

Vendulina tajemství

Mário by rád vytáhl Vendulu spolu s Pavlem do hospody, ale Vendula se na to ani trochu netváří. Kluci ji nakonec přemluví, aby za nimi přeci jen dorazila. Pavel přitom doteď netuší, co se s Vendulou děje, proč je od pátku tak podebraná. Jen co ji začne trochu řešit s Máriem, dozví se něco, co mělo zůstat utajeno. Mário totiž nechtěně přizná, že s Vendulou něco měl i v Praze… Jak na to Pavel zareaguje? Kdo a jak mu konečně otevře oči? A jaké pikle začnou kout Nyklová s Růžou a Pelcovou?

Adrianiny úlety

Vlastimil Pešek se trápí kvůli Adrianě. Zatímco s ostatními Adriana už normálně komunikuje, s dědou to tak snadné není. Ani jeden z nich nedokáže udělat první krok k urovnání jejich vztahu, přestože si to oba dva hodně přejí. Když se Vlastimil Pešek konečně odhodlá za Adrianou zajít, narazí na chodbě na Eddie, takže návštěvu vnučky znovu vzdá… Co Vlastimilu Peškovi moc nepřidá? Kdo nachytá Adrianu s Mikim? A jak to má Adriana s Eddiem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz