Ulice 29.5.2018 - 3477. díl - Průsvih Jirky Hermana

Rozchod dokáže s člověkem pořádně zamávat. Své o tom ví také kriminalista Jiří Herman, jenž je od rozchodu s Digi jako vyměněný. Bolest z krachu vztahu utápí už přes měsíc v alkoholu, což se začíná podepisovat na jeho práci i vztazích. Teď si navíc kvůli tomu dost zavaří, protože ztratí něco, bez čeho se žádný policajt neobejde, něco, co by se nemělo dostat do cizích rukou… V jak velkém maléru kapitán Herman lítá? Co mu hrozí?

Pešek se zlobí na Adrianu

Vlastimil Pešek je ráno úplně bez nálady. Za Adrianou se mu vůbec nechce, což docela znepokojí Amálii. Vlastimil jí pravdu o Adrianě a Mikim neprozradí, zato ji hodně překvapí rozhodnutím odjet co nejdříve na chatu

Amálie se nechce koukat na to, jak se Vlastimil Pešek trápí kvůli vnučce, a tak začne konat. Tím ale dost rozhodí Adrianu i Mikiho, kteří tuší, že si včera zadělali na další průšvih. Jak zlé to je tentokrát, však ani jeden z nich zatím neví… Co hodně zaskočí Amálii? Proč Vlastimil Pešek zmizí? A jak to spolu mají Adriana a Miki?

Lekce Hermanovi

Karla a Mára si ráno pořádně vychutnají Jirku Hermana, který se probudí u nich doma na pohovce s obrovským oknem a ještě větší kocovinou. Přizná, že takhle zle mu už dlouho nebylo. A bohužel bude ještě hůř, až zjistí, že včera večer někde ztratil policejní odznak. Do smíchu moc není ani Věrce, která se nečekaně sesype… Jakou lekci dostane Jirka Herman? Proč skončí Věrka v slzách? A jaké dobré zprávy má Karla?

Filip vystrkuje růžky

Veronika a Marcela dnes odjíždějí s Gábinou na pár dní do Drážďan na veletrh. Obě se tam už hodně těší, ale Veronice dělá zároveň starost, že Martina a Filipa ponechá tak trochu napospas jejich osudu. Martin má totiž plnou hlavu blížící se zkoušky, čehož záhy využije Filip… Co Filipa napadne? Jak na tom je Martin před zkouškou? A čím udělá Filip radost Marcele?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz