Ulice 30.5.2018 - 3478. díl - Je Filip gay?

Co všechno se může stát, když máte bezva kámoše, kterého už pomalu berete jako své dvojče? Z šestnáctiletého Filipa Maléře a jeho spolužáka Standy se stává nerozlučná dvojka, která má na triku už také pár průšvihů. A k dalšímu se nyní schyluje nejen ve škole, ale i ve Filipově rodině. Stačí, aby Filipova nevlastní babička Radka přišla neohlášeně na návštěvu, a hned je malér na světě. Kluci se k sobě totiž chovají natolik důvěrně, že tím Radku přivedou do pořádných rozpaků a navíc jí i nasadí velkého brouka do hlavy. Že by to měl Filip se svou sexuální orientací jinak, než si o něm všichni myslí?

Setkání Veroniky a Ryby

Amálie se chystá na chatu za Vlastimilem Peškem a Evženem, aby jim tam dovezla jídlo a také zjistila, jak na tom Vlastimil je. Stále jí vrtá hlavou, proč tak najednou změnil své rozhodnutí a odjel za Evženem. Když se ale zastaví za dědou Adriana, aby si s ním vše vyříkala, Amálie své rozhodnutí změní a s proviantem vyšle právě ji…

Evženovi neunikne, že Vlastimil Pešek je pořádně přešlý. Okamžitě mu dojde, že je to kvůli Adrianě. Vlastimil Pešek mu ale nic neprozradí. Jen přizná, že by si s ní měl promluvit. K tomu se mu vzápětí naskytne příležitost, protože Adriana se zčistajasna objeví na chatě. Jenže ani jeden z nich se k otevřenému rozhovoru nemá, i když jim Evžen vyklidí pole… Co nakonec Adriana přizná dědovi? S čím se jí děda svěří? Co podle něj je největší chybou?

Šárčino tajemství

Čím více se Martinovi blíží jeho zkouška, tím je nervóznější. Zato Filip má ve škole už leháro, a tak Martina mírně provokuje. Zároveň mu ale slíbí pomoc s referátem, který musí ke zkoušce vypracovat. Martinovi nečekaně pomůže i Šárka, s níž si může vyzkoušet komunikaci s klientem… Co na Šárku praskne? K čemu Martina navedou pokušitelé Filip a Standa? Co se Martinovi dost vymstí?

Adrianino usmiřování s dědou

Božence Puklické dělá starost nejen Ota, ale také Davidův odchod ze školy. Potřebuje místo něj nového třídního učitele na příští rok, a tak předem varuje Mojmíra Kalinu, že tentokrát je řada na něm. Mojmír by se tomu rád vyhnul, jenže tentokrát má smůlu. Zato Ota má pekelné štěstí, protože díky Mojmírově přímluvě ho zatím máma nechá žít a dokonce přestane zvažovat vyhazov ze školy… Jaké tajemství Mojmír Kalina odhalí? Jak si David a Tereza představují svoji svatbu? A před čím varují Otu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz