Ulice 31.5.2018 - 3479. díl - Otův kolaps

Žít naplno je pro umělce sice inspirativní, ale nic se nemá přehánět, zvláště když vám už není dvacet a jste pedagogem na gymnáziu. Ota Puklický se snaží držet krok s excentrickou Johankou, studentkou herectví, která je o dost mladší než on. V noci téměř nespí, podniká s ní nejrůznější akce a navrch ji přesvědčuje o svých kvalitách i v posteli. To si samozřejmě vybírá svou daň. Ota do sebe klopí jeden energetický drink za druhým a zapíjí to kávou, aby mohl přes den normálně fungovat ve škole. Teď se mu to všechno sečte. Ota nečekaně zkolabuje ve škole, přímo před máminýma očima… Jak vážné to s Otou je?

Ota začíná dělat starosti Tereze a Davidovi, kteří mají jinak úplnou idylku. Je jim jasné, že se Oťas řítí do pořádného průšvihu, ale ani jeden z nich netuší, jak zlé to s ním je doopravdy. Samotný Ota dělá všechno pro to, aby stačil Johance a zároveň se vyhnul dalším malérům ve škole…

Ota se ráno probudí na poslední chvíli ve svém kabinetu vedle Johanky, jež tam nocuje s ním. Zatímco se Ota dává rychle dohromady, aby mohl jít učit, Johanka spí v klidu dál. Otovi tak nezbývá nic jiného než ji ve svém brlohu zamknout, aby ji tam nikdo nenachytal. Bohužel na to přijde jeho matka, pro niž to je poslední kapka… Jak to od ní Ota schytá? Co předchází jeho infarktu? Jak vážné to s ním je?

Radčino podezření

Filip, Standa a Martin paří na počítačích dlouho do noci, což se jim okamžitě vymstí. Martin se moří s referátem až do rána a pak hned jede na zkoušku. Kluci zase zaspí do školy, i když Martin před odchodem z domova Filipa vzbudí. Aby toho nebylo málo, Radka nachytá ty dva doma v situaci, ze které si odvodí jednoznačný závěr týkající se Filipovy orientace… Co na to Martin? K čemu se mu Filip přizná? A jak Martin zvládne zkoušku?

Rázná Vendula

Pavel ráno pečuje o Vendulu, která má po včerejší večeři žaludek jak na vodě. Navíc se jí moc nechce do pekařství, protože jí je jasné, že babička okamžitě spustí o Pavlovi a jeho nechuti se ženit. Pavel z toho má spíš srandu, jenže Nyklová to bere naprosto vážně. Dokonce mu začne kvůli tomu i domlouvat. Pavel si však do něčeho takového mluvit nenechá… Jak si Pavel vychutná Nyklovou? Čím Vendula šokuje babičku a Mária? A jak Světlana zvládne ukončení svého působení na radnici?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz