Ulice 1.6.2018 - 3480. díl - Vendulino těhotenství

Kdo by si nepřál starostlivou babičku, jež na svá vnoučata nedá dopustit? Jenže občas se takovým babičkám vymkne zájem o potomstvo z rukou a pak je s nimi docela těžké pořízení. Podobně to má i Vendula Maříková se svou babičkou Vilmou Nyklovou, která se už třese na to, aby byla prababičkou a náležitě si užila pravnoučata. Nyní se dokonce zdá, že se jí její velké přání za pár měsíců splní. Vilma totiž pojme podezření, že její vnučka je těhotná… Jak na to Nyklová přijde? A co všechno se tím rozpoutá?

Světlanu zasáhnou hned ráno nevraživé pohledy maminek na dětském hřišti. Přestože od nešťastné kauzy uplynulo už několik týdnů, Světlana má pověst zničenou, i když je nevinná. O to víc se těší na nový život bez politiky…

Světlana je dnes na radnici poslední den. Přijde si jen pro své věci a rozloučit se s Denisou. Tu Světlanina rezignace hodně mrzí, protože na rozdíl od jiných dokáže ocenit její kvality a moc dobře ví, kolik práce na radnici udělala. Světlana se ale neloučí jen na radnici… Jak Světlana zvládne loučení s Lumírem? Jak Vilma Nyklová přijde na to, že Vendula je těhotná? A jak si z Nyklové vystřelí Pavel?

Rozruch s Johankou

Otův infarkt všechny docela vyděsil. Tereza, David, máma i Mojmír Kalina o něj mají starost, i když už je mimo ohrožení života. Jediná Johanka vůbec netuší, jak vážné to s Otou je. A tak ho nehodlá šetřit ani na nemocničním lůžku… Proč Ota dostane kapky od Terezy? Jak na tom je den po infarktu? Jaký rozruch udělá v nemocnici Johanka? A co si vyčítá Otova máma?

Trapas s Bedřichem

Petr odpoledne neplánovaně přepadne Anču, aby si ji ještě chvíli užil před odjezdem za dcerou. Velmi rychle se mu podaří přemluvit ji k vášnivým chvilkám, i když svou návštěvu avizoval i Bedřich. Podle Petra mají ještě spoustu času, jenže Bedřich tentokrát překvapí. Dorazí naopak o něco dříve, než je domluven… Při čem Bedřich vyruší Anču a Petra? Jak všichni tři vybruslí z tohoto trapasu? Jak se rýsuje rozvod Anči a Bedřicha? A co potěší Jindru?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz