Ulice 4.6.2018 - 3481. díl - Náležitosti rozvodu Bedřicha a Anči

Na co všechno má člověk nárok, když se rozpadne manželství? Jak k rozvodu a hlavně majetkovému vyrovnání přistupovat? Některé páry zvládají i tuhle těžkou zkoušku se ctí, u jiných se rozhoří nelítostný boj o majetek i děti, v němž sehrají velkou úlohu nejrůznější rádci či právníci. Na rádce dojde také v případě Anči a Bedřicha, kteří se rozhodli udělat definitivní tečku za svým manželstvím. Jaká bude? Kdo všechno jim začne mluvit do jejich záležitostí a s jakým výsledkem?

Pavlík se stěhuje k Vendule

Vendula stále nemá nejmenší tušení, co od pátku řeší její babička. Pro ni je nyní nejdůležitější Pavel, kterému navrhne hned ráno něco, co ho hodně překvapí – aby se k ní nastěhoval. Pro Vendulu je to další, naprosto logický krok v jejich vztahu. Pavel to ale bere trochu jinak…

Vilma Nyklová si je od pátku jistá, že Vendula čeká miminko. Dokonce už začne kupovat i výbavičku, což se moc nezdá Růže. A právě tu Vilma Nyklová pověří důležitým úkolem. Má zjistit, v kolikátém měsíci Vendula je… Co Růža vypátrá? Jak se všechno provalí? A jaká je pravda o Vendule a jejím těhotenství?

Ota v pasti

Ota se hned ráno dozví na vizitě skvělou zprávu. Dnes ho konečně propustí z nemocnice. Už se nemůže dočkat, až bude zase doma. Jenže radost ho hodně rychle přejde ve chvíli, kdy mu lékaři řeknou jeho vyhlídky do budoucna. A aby toho nebylo málo, jeho matka se ho chystá pořádně zapřáhnout, aby ho srovnala do latě… Co si Puklická a Kalina vymyslí na Otu? Jak na tom Ota je po čtvrtečním infarktu? A jakou ťafku schytá od Johanky?

Na co má Anča nárok?

Anča jen září štěstím a zamilovaností, i když se od pátku s Petrem neviděla. Eva z ní doluje všechny pikantní novinky, až je Anča červená až za ušima. Eva ale z Anči vytáhne i jednu hodně zásadní informaci – že se s Bedřichem budou rozvádět. A protože je Eva hodně pragmatická, okamžitě stočí debatu na jejich majetkové vyrovnání. Ostatně není sama. Také Petra zajímá, na čem se Anča a Bedřich dohodli… Co Petr doporučí Anče? Co jí poradí Eva? A na čem se dohodnou Bedřich a Jindra?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz