Ulice 5.6.2018 - 3482. díl - Nabídka pro Adrianu

Některé nabídky přijdou jen jednou za život. Mezi ně patří i ta, kterou nečekaně dostane ovdovělá Adriana, jež se snaží vyrovnat s minulostí a udělat tlustou čáru za společným životem s Robertem. To je ale mnohem těžší, než by kdokoliv čekal, i když má Adriana kolem sebe lidi, o které se může opřít. Nyní jí začne hrozit, že o ně svým způsobem znovu přijde. Proč? Před jaké těžké dilema je Adriana najednou postavena?

Anča chce k rozvodu právníka

Eva a Petr nasadili Anče brouka do hlavy, když jí doporučili, aby při majetkovém vyrovnání chtěla vše, na co má nárok, i když jí to je nyní hloupé. Anča se nakonec rozhodne, že dá na jejich slova i argumenty. A hned se sejde i s Bedřichem, aby mu oznámila, k čemu dospěla…

Anča by byla nerada, kdyby se rozvod a majetkové vyrovnání nepříznivě podepsaly na jejím vztahu s Bedřichem. Proto Bedřichovi navrhne, že by si najali právníka, aby vše proběhlo hladce a bez komplikací. Jakmile ale zmíní, že jí to poradil Petr, atmosféra rázem zhoustne… Na čem se nakonec Anča a Bedřich domluví? A jak se Jindra rozhodne ohledně stěhování?

Ota v úzkých

Boženka Puklická má velkou starost o syna. Hned ráno za ním zajde, aby ho zkontrolovala a připomněla mu, aby se šetřil. Tentokrát to však ani není zapotřebí. Otu infarkt natolik vyděsil, že opravdu seká latinu. Dokonce ani Johanka s ním nic nezmůže, a to je už co říct. Přestože je Ota nyní vzorný pacient, odpoledne se o něj stejně začne pokoušet další infarkt. Stačí, aby se za ním znovu zastavila jeho matka… Proč to s Otou málem sekne? Co se dozví od mámy? Co by do Oty nikdy neřekla Johanka? A jaká nepříjemnost se stane Tereze?

Nabídka pro Adrianu

Adriana se až dnes dozví, co všechno udělal Eddie pro ni a její rodinu po Robertově smrti. Zarazí ji totiž vyúčtování, které dostane z Německa. Evžen jí prozradí, že díky půjčky od Eddieho šlo všechno naprosto hladce. Adriana je Eddiemu hodně vděčná, navíc je jediný, s kým i nadále o všem otevřeně mluví. Má to však malý háček. Eddie na ni nemá tolik času, kolik by nyní potřebovala. Přitom právě dnes dostane nabídku, která by jí mohla od základu změnit život… Co Adrianu hodně vykolejí? Čím ji překvapí Miki? Jak s ním nakonec oslaví jeho narozeniny?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz