Ulice 6.6.2018 - 3483. díl - Herman s nová žena

Jak se vyrovnat s rozchodem a následným pocitem osamělosti? Někdo hledá zapomnění v práci či koníčkách, jiný se vrhá po hlavě do dalších vztahů nebo utápí svůj žal v alkoholu. Občas se stane, že takový vlk samotář se zlomeným srdcem narazí na někoho, kdo mu rozumí víc, než by čekal. Na někoho, díky komu se večer vyvine naprosto nečekaným směrem. Přesně to se stane i Jirkovi Hermanovi, jenž skončí překvapivě v ložnici jedné krásky. Které? Znamená to konečně nový začátek po kopačkách od Digi, nebo jeden velký omyl?

Kalina vymluví Otovi výpověď

Ota si to s výpovědí přes noc nerozmyslel. Je odhodlaný odejít ze školy, aby unikl matčině dohledu. Mojmír Kalina to ale tak dramaticky nevidí. Je si jistý, že ví, jak Otovi jeho rozhodnutí rozmluvit. A tak se za ním hned vypraví, aby mu napravil hlavu…

Mojmír Kalina se s Otou moc nepáře. Bez obalu mu nastíní, co bude následovat, pokud skutečně odejde ze školy. A pak mu naznačí, jak by to mohlo být, kdyby na gymnáziu zůstal a přijal plný úvazek i třídnictví. Ota se díky tomu podívá na svou situaci z jiného úhlu a začne zvažovat, co je pro něj výhodnější… Jak se Ota nakonec rozhodne? Co přizná Tereze a Davidovi? Jak na tom skutečně je? A čím udělá David obrovskou radost Tereze?

Pařba s Jirkou

Adriana má od včerejška docela velkého brouka v hlavě. Evženovi se hned po ránu svěří, jakou nabídku dostala od Karla. Je na ní vidět, že ji to na jednu strana láká. Dá ale za pravdu tátovi, že by jí rodina nyní asi hodně chyběla. A zřejmě nejen rodina. Adriana je zvyklá vídat se pravidelně s Eddiem, se kterým nyní vše podstatné probírá. Jenže ten na ni dnes bohužel nemá čas kvůli práci… Proč dostane Adriana košem i od Mikiho? Jaké to bude mít následky? Co všechno se stane mezi Adrianou a Jirkou Hermanem? Dají se ti dva nečekaně dohromady?

Marcelin první krok

Marcela má dnes malý důvod k oslavě. Podařilo se jí natolik přibrat, že už zase může začít trénovat. To je sice skvělá zpráva, jenže se blíží termíny rozhodujících zkoušek a Marcela ví, že už teď je hodně pozadu za spolužačkami. Veronika ji i tentokrát povzbudí a dokonce s ní vyrazí i na nákupy, aby jí udělala radost. Zato Filip si začíná pořádně koledovat… Co Filip vyvede? Jak na to zareaguje Radka a jak zbytek rodiny? A jak to spolu nyní mají Marcela a Bruno?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz