Ulice 7.6.2018 - 3484. díl - Sexuální orientace Filipa Maléře

Otázka sexuální orientace potomků je v rodině téměř vždy hodně citlivé téma. Jít s kůží na trh není nikdy jednoduché, najít pochopení u svých blízkých občas malý zázrak. Radka Kolářová se proto snaží být co největší oporou nevlastnímu vnukovi Filipovi, o němž je přesvědčená, že chodí se svým spolužákem Standou. Filip ji v tom neustále utvrzuje, ale dnes nečekaně narazí… Co se stane? Jakou lekci a od koho Filip dostane?

Adrianino rozhodnutí ohledně Austrálie

Adriana se ráno probudí s obrovskou kocovinou. Vzápětí jí i dojde, co se u ní včera odehrálo, což jí samozřejmě moc nepřidá. Do smíchu dnes není ani Evženovi, který se vypraví za Vlastimilem Peškem a Amálií na poradu právě kvůli Adrianě…

Evženovi dělá vrásky na čele Karlova nabídka Adrianě. Jako táta má o Adrianu velkou starost vzhledem k tomu, co všechno se událo v posledních týdnech a jak se to na Adrianě podepsalo. Jediná Amálie vidí v Karlově nabídce šanci pro Adrianu začít znovu a odpoutat se od všeho, čemu nyní doma čelí. Vlastimil Pešek navíc Evženovi prozradí, co ví o Adrianě a Mikim… Jak se na možnost odletu do Austrálie dívá samotná Adriana? Co jí k tomu poví Eddie? A jak Adriana ustojí shledání s Jirkou v přítomnosti Eddieho?

Šíma bojuje za Aleše

Šíma se postará Gábině o nepříjemné překvapení hned po ránu, když jí oznámí, že by v sobotu rád vyrazil s Alešem na kola. O tom, že by měl být o víkendu s tátou, nechce Šíma ani slyšet, byť se mu Gábina snaží domluvit, jak to jen jde. Aleše si proto Gábina při první příležitosti podá, neboť nestojí o to, aby ji takhle stavil před hotovou věc a za jejími zády se domlouval se Šímou… Co na to Aleš? Co je pro Šímu hodně těžké? A s čím se Aleš svěří učitelce Landové?

Hančiny pochybnosti

Marcelina máma přijede z Moravy s obrovskou taškou narvanou jídlem. Veronice to je až hloupé, ale Hanka je ráda, že se může aspoň nějak revanšovat za péči o Marcelu. Veronika ji ujistí, že s Marcelou nejsou žádné problémy a že poctivě jí. Hance se uleví, ale o pár hodin později se s Marcelou a dokonce i Maléřovými pohádá právě kvůli Marcele a jejímu stravování… Proč Hance zase povolí nervy? Proč se do ní Marcela dost drsně pustí? A jakou lekci dostane Filip od Radky?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz