Ulice 8.6.2018 - 3485. díl - Aleš manipuluje se Šímou

Jak náročné životní zkoušky ještě zvládneme, a co je už nad naše síly? Gábina toho má v poslední době naloženo ažaž kvůli Alešovi, jenž o ni nepřestává bojovat. Velkého parťáka, s jehož pomocí chce dobýt nazpět ztracené území, našel Aleš v malém Šímovi, kterým začíná šikovně manipulovat… Jaký podraz na Gábinu Aleš udělá? A co s Gábinou pořádně zamává?

Lukáš je mistrem na nejrůznější překvapení. Také tentokrát jich má v zásobě hned několik. Za Gábinou dorazí brzy ráno s naléhavou prosbou o pomoc. Jakmile jí začne líčit svůj kalamitní stav, okamžitě jí tím zvedne náladu, protože jen málokdo dokáže katastrofu v podobě vyprané košile vylíčit takovým způsobem jako právě on…

Lukáš otevřeně přizná Gábině i prapříčinu toho, proč se ocitl v úzkých. Když navíc zjistí, že jsou na tom velmi podobně, okamžitě navrhne lék na zlomená srdce, který podle něj stoprocentně zabere. Pro Jitku je to jasný signál, jak to spolu ti dva mají. A taky moc dobře ví, co by měla nyní Gábina udělat… Co Jitka doporučí Gábině? Jak na to Gábina zareaguje? Jakou další ťafku Gábina už brzy schytá? A co je hodně těžké pro Šímu?

Marcelina zraňující upřímnost

Marcela v noci zase nemůže spát. Martinovi, který to náhodou zjistí, přizná, co ji přes den tak rozhodilo a z čeho má nyní velký strach. Právě Martin a Veronika jí jsou velkou oporou, kterou Marcela teď hodně potřebuje. To trápí Hanku, která cítí, jak se jí dcera vzdaluje. Ráda by s ní vycházela jako dřív a všechno s ní opět probírala. Ale dokáže ustát Marcelinu upřímnou zpověď? Co ji velmi raní? Jak se k tomu postaví? A co jí poradí Veronika?

Ťafka pro Bedřicha

Jarda potěší Bedřicha kontaktem na výborného rozvodového právníka, kterého mu doporučil JUDr. Vodička, kapacita ve svém oboru. Bedřichovi se hodně uleví, ale současně se Jardovi svěří, že začíná litovat dne, kdy se do rozvodu pustil. Už teď se obává toho, jak draho ho to přijde a jaké to bude mít důsledky. Přitom nechce v žádném případě Anču ošidit. Jen netušil, do čeho se řítí… Jak dopadne nečekané setkání Anči, Petra, Bedřicha a Jindry? Jakou chybu podle Petra Bedřich udělal? A co si o tom myslí Jindra?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz