Ulice 11.6.2018 - 3486. díl - Velká změna pro Gábinu

Třináctá sezona Ulice vrcholí. Do prázdninové pauzy zbývají dva týdny plné emocí a velkých zvratů. Těch je v poslední době u Gábiny ažaž. A další ještě přijdou. Gábina se dnes totiž dozví zprávu, která s člověkem pokaždé hodně zamává. Nejen že se to na ni od rozchodu s Alešem valí ze všech stran. Nyní se navíc musí popasovat s něčím, na co není ani trochu připravená, s něčím, co jí může od základů změnit život… Jak to ustojí? A čeho se začne Gábina obávat?

Irena Landová se snaží být oporou Alešovi, který jí takřka denně líčí, jak se to vyvíjí mezi ním a Gábinou. Rozchod ho očividně mrzí, a to nejen kvůli Šímovi, jak Ireně tvrdí. Ta se s ním dnes domluví na spolupráci, od které si hodně slibuje…

Irena Landová navrhne Alešovi, aby ve škole vedl kurz sebeobrany. Ten samozřejmě souhlasí, protože to kromě jiného znamená, že se ve škole bude i nadále vídat se Šímou. A jak se zdá, nejen ve škole. Aleš zajde i za Gábinou, aby se s ní domluvil na pravidelných setkáních se Šímou… Jak Gábina zareaguje? Proč se večer sesype? Co jí oznámí její gynekolog?

Dobré rady pro Vendulu

Pavel hodně překvapí Vilmu Nyklovou, když se zničehonic objeví v pekařství s několika kufry. O žádné pohromě však nemůže být řeč. Právě naopak. Pavel prozradí Nyklové, že se stěhuje k Vendule. Pro Nyklovou je to událost týdne, protože si nepřeje nic jiného. Jakmile se objeví Pavlova babička, okamžitě s ní začne šťastnou novinu rozebírat. A hned také zásobí Vendulu dobrými radami, kterými by se měla řídit, aby jí to s Pavlem klapalo… Co Pavlova babička poradí Vendule? Jaký bude první společný večer Pavla a Venduly? A proč dělá Vilmě Nyklové starost Lumír a jeho manželství?

Rána pro Bedřicha

Petr překvapí po ránu Anču čerstvým pečivem k snídani. Spíš než o jídlo mu jde ale o vášnivé chvilky, než vyrazí do práce. Má však smůlu. Anča se nechce v pekařství znovu vymlouvat na to, že jí nezvonil budík. Chuť si musí Petr nechat zajít i odpoledne, protože je dnes v práci až do večera. Anča toho využije a okamžitě si domluví sraz s Evou, která je lačná novinek. Zatímco Anča jen září štěstím, Bedřichovi přibude kvůli rozvodu a majetkovému vyrovnání pár obrovských vrásek na čele… Kolik bude stát Bedřicha rozvod? Jak si Eva vychutná chudáka Miloše? A čím na Miloše zapůsobí Anča?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz