Ulice 12.6.2018 - 3487. díl - Milošovi se zase zapalují lýtka

Jak málo někdy stačí, aby se chlapovi zapálila lýtka? Miloš Knobloch a hlavně jeho blízcí by právě na toto téma mohli dlouze vyprávět. Milošovo poblouznění Justine mají ještě všichni v živé paměti. Nyní se ale nečekaně objeví na obzoru jiná žena, která ho naprosto uhrane. Podle Miloše to je žena s velkým Ž, jež se nebojí jít rovnou na věc. Miloš se podle toho taky okamžitě zařídí, i když to zavání pořádným průšvihem… Kdo a čím Miloše takhle okouzlí?

Miloš se probudí u Bedřicha s pořádnou kocovinou a velkými obavami z Eviny reakce na to, že v noci nedorazil domů. Na svou ženu si sice neustále stěžuje, zároveň z ní má i pořádný vítr. Jakmile ale dostane jednu tajemnou zprávu, okamžitě zapomene na celý svět a rozzáří se jak vánoční stromeček

Miloš dorazí celý natěšený k Anče, jejímuž pozvání prostě nemohl odolat. Trochu ho zmátne, že Anča dělá, jako by o ničem nevěděla. Současně ho to ale ještě víc povzbudí. Jsou prostě výzvy, kterým žádný chlap neodolá. Jenže chybička se vloudí… Proč Anče pořádně zatrne? Co je pro Miloše velkým zklamáním? A jak to bude s majetkovým vyrovnáním Anči a Bedřicha?

První nástrahy společného bydlení

Vendula a Pavel hned ráno zjistí, že společné bydlení nebude jen tak. Každý z nich je na něco zvyklý, ovšem tomu druhému nemusí být všechny zvyky úplně po chuti. Chce to prostě začít dělat kompromisy hned na začátku. Ale který z nich by měl ustoupit? Na rozdíl od nich jsou Světlana a Lumír již sehranou dvojkou. Proto je Lumír rád, když Světlana i s Lexíkem dorazí od Ingrid zase domů… Z čeho nemá radost Nyklová? Jak to Světlana plánuje dál? Co je náročné pro Vendulu? A jakou překvapivou nabídku dostane Mário?

Překvapivá nabídka

Gábině se začíná dařit, dokonce je o ni zájem i v zahraničí. Jenže Gábině kalí radost nejistota, co s ní bude dál vzhledem k jejímu těhotenství. Místo aby se soustředila na práci, hlavou se jí honí neradostné myšlenky a černé scénáře. Jitce nic neprozradí, Veronice se však nakonec svěří… Z čeho má Gábina největší obavy? Co si o tom myslí Veronika? A co je podezřelé Jitce?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz