Ulice 14.6.2018 - 3489. díl - Šímův odchod z domova

Rozchody jsou vždy hodně bolestivé nejen pro partnery, kteří se rozhodnou vztah ukončit, ale také pro jejich děti. Právě ty někdy odnášejí tyto konce mnohem víc než dospělí. Podobně je na tom také Šíma, jenž se stále nedokáže vyrovnat s tím, že přišel o svého parťáka Aleše, kterého si adoptoval jako náhradního tátu. Tento týden to zajde dokonce tak daleko, že se Šíma rozhodne odejít z domova… Co se stane? Kam chce Šíma jít? A jak se k tomu postaví dospělí, kterých se to týká?

Luboš ve stále větších problémech

Věrka má obrovskou novinku, kterou Márovi i Karle doslova vyrazí dech. Rozhodla se totiž k další velké změně ve svém životě. Opouští Prahu a stěhuje se nazpět do Kostelce. Něco takového nečekal ani Mára, ale ani Luboš, kterého to zasáhne víc, než by jeho blízcí tušili…

Luboš nemá právě nejlepší období. Nedaří se mu postavit se na vlastní nohy, jak si před pár týdny maloval. Márovi stále nechce říct pravdu, jak na tom nejen finančně skutečně je. Místo toho neustále kličkuje a vymýšlí si. Tím se však dostává do velkých problémů. Termín další splátky dluhu Kvašákovi se totiž neúprosně blíží… Co zaujme Kvašáka a jeho kumpány? Proč se Luboše tak dotkne Věrčino stěhování? A proč se Věrka vlastně rozhodla pro návrat do Kostelce?

Šímův útěk

Šíma od rána trucuje kvůli včerejšku. S Gábinou se téměř nebaví, i když ta se všemožně snaží o usmíření. V práci Gábině nechtěně naloží Jitka, která s ní začne řešit kolekci pro miminka a malé děti. Gábina má co dělat, aby to ustála, vzhledem k tomu, že je sama nyní těhotná a zvažuje, co dál. A aby toho nebylo málo, Šíma se rozhodne, že uteče z domova a půjde k Alešovi… Co je pro Šímu poslední kapkou? Co jeho útěk udělá s Gábinou? Jak se podepíše na vzájemných vztazích Gábiny a Aleše? A co se moc nelíbí Ireně Landové?

Hančiny obavy

Marcela od rána cvičí, aby se trochu rozhýbala před individuálním tréninkem, který si domluvila. Už v pátek ji čeká první zkouška, takže se snaží dohnat, co se dá, aby i na konci tohoto pololetí ve škole uspěla a postoupila do dalšího ročníku. Veronika jí je opět oporou. Nepochybuje, že Marcela zkoušky zvládne. Marcelu však nečeká jen trénink. Dnes jde i na rodinnou terapii se svou mámou. Ta se svěří Veronice, že má ze sezení s psychologem docela nahnáno… Čeho se Marcelina máma obává? S čím se Marcela svěří Lindě? Jak to je s jejich přátelstvím? A z čeho Hance dost zatrne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz