Ulice 15.6.2018 - 3490. díl - Marcelin táta řádí

Vztah mámy a dcery je občas velmi křehký. Marcela právě teď svou mámu hodně potřebuje, jenže ta se ocitá mezi dvěma mlýnskými koly. Na jedné straně dcera, o kterou málem přišla kvůli mentální anorexii. Na straně druhé manžel, jenž přes všechna ujištění, že se alkoholu už nikdy nedotkne, začal znovu pít a doma dělá peklo. Jak zlé to nyní v Marcelině rodině je, zjistí i Maléřovi, protože Marcelin otec udělá pořádný cirkus také u nich… Proč? A jak na to Maléřovi, Marcela i její máma zareagují?

Hanka a Marcela si k sobě pomalu hledají cestu. Hanka se snaží být dceři oporou, protože ví, jak moc jí záleží na výsledku dnešních zkoušek. Marcela je za to ráda, jenže atmosféra u Maléřových odpoledne nečekaně zhoustne…

U Maléřových se zčistajasna objeví Marcelin otec, aby si odvezl domů jak svou ženu, tak i dceru. Okamžitě udělá pořádný cirkus, ale Marcela si od něj už nemíní nechat nic líbit. To ho zákonitě ještě více rozlítí… Co Marcelin otec provede? Z čeho má nahnáno Marcelina máma? A jak se k tomu postaví Maléřovi?

Přípravy svatby

Mojmíra Kalinu mrzí, že v Davidovi ztratí parťáka ve škole. Momentálně s ním prožívá i přípravy na svatbu s Terezou, které David ani Tereza nijak zvlášť nehrotí třeba ještě nemají vybrány snubní prsteny. Kalina je ale ze staré školy, takže je pro něj samozřejmostí, že nastávající manžel žádá o ruku své vyvolené její rodiče. David to až dosud neřešil, teď však začne. Navíc jde s Terezou dnes večer říct o svatbě svým rodičům… Jak Davidovi rodiče přijmou synovu novinku? Čím Davida i Terezu překvapí? A co by Kalina rozhodně neřekl do Oty?

Luboš na dně

Na služebně by se dala atmosféra krájet. Namíchnutý Jirka si hned podá Karlu kvůli její noční akci, při které mohla přijít o život, kdyby se něco zvrtlo. Karla ho ale setře a odkáže do náležitých mezí. Drsně mu připomene, že právě on ji nechal ve štychu. Náročný den má také Luboš, který se stane znovu obětí zločinu. Kvašák a jeho kumpáni mu opět pořádně znepříjemní život… Co trojice grázlů provede Lubošovi? Jaké to bude mít následky? A jak moc se to vyostří mezi Karlou a Jirkou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz