Ulice 21.6.2018 - 3494. díl - Gábina a potrat

Jsou rozhodnutí, která nelze vzít zpět, rozhodnutí, jež nám navždy změní život. Jedno takové zvažuje i těhotná Gábina, které je čím dál jasnější, že ji Aleš jen tak na pokoji nenechá. Ten to na ni zkouší hlavně přes Šímu, kterým šikovně manipuluje. Nyní se odhodlá k dalšímu útoku na její city. Znovu jí vyzná lásku. A nejen to... Jak právě tohle ovlivní Gábinino osudové rozhodnutí?

Aleš zajde hned ráno za Gábinou s obrovskou kyticí a omluvou. Je mu jasné, že to včera přehnal. Gábinu ujistí, jak moc mu na ní záleží a že o ni nechce přijít. Gábina má na jeho vyznání ale jedinou odpověď. Je konec…

Před Alešem se Gábina docela drží, i když jí opět není zrovna nejlépe. Jitčina otázka, jestli je v pořádku, je na ni už ale moc. Gábina se krátce po Alešově odchodu sebere a rovnou ze salonu zamíří na gynekologii, aby se tam dohodla na interrupci. Lékař se jí pokusí její rozhodnutí ještě rozmluvit, jenže Gábina si, zdá se, stojí za svým… Opravdu Gábina nezmění názor? Čím ji rozhodí sestřička? Co Gábina přizná Tereze? Jak na tom je a co všechno u ní ještě sehraje roli před plánovaným zákrokem?

Jindra se stěhuje

Jindra a Lada se dnes stěhují k Bedřichovi. Jindra se u něj pomalu zabydluje, zvyká si na nové prostředí. Bedřich se jí snaží vycházet všemožně vstříc, protože by byl rád, kdyby se hned od začátku u něj cítila jako doma. Kromě Jindřina nastěhování ale Bedřich řeší i rozvod s Ančou, který se opět trochu zkomplikuje… Jaké nečekané komplikace s rozvodem nastanou? Jak se k tomu postaví Ančin Petr? A co je docela těžké pro Jindru?

Adriana na křižovatce

Za Adrianou dorazí dopoledne Miki s prosbou o půjčení notebooku. Je ve stresu, protože má v práci honičku a navíc mu v tom nejméně vhodném okamžiku přestal fungovat jeho notebook. Osamělá Adriana ho opět začne svádět, ale tentokrát docela tvrdě narazí. Miki na ni nemá ani čas, ani náladu, což se jí s ním ještě nestalo. Odpoledne zajde Adriana do Coolny, ale kupodivu tam nemíní pařit… Jak dopadne shledání Adriany a Jirky Hermana? Kdo a k čemu Adrianu přiměje? Jak to spolu nyní mají Adriana a Miki? A proč si dělají o Adrianu opět starost její blízcí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz