Ulice 22.8.2018 - 3498. díl - Pavel žádá Vendulu o ruku

Jak požádat svoji vyvolenou o ruku? Někdo to řeší velkým překvapením, u někoho je to náhlá pohnutka, jiný se k tomuto zásadnímu kroku ani neodhodlá. Pavel Pelc na to půjde přes romantiku ve dvou i velké překvapení zároveň. Ovšem chybička se vloudí ve chvíli, kdy jeho plány shodou náhod odhalí babičky, jež si takovou událost přeci nemohou nechat ujít… Co všechno se semele poté, co Vilma Nyklová a Jarmila Pelcová zjistí, k čemu se Pavel chystá? A co na to samotný Pavel? Už teď vám prozradíme, že dojde i na infarktové situace…

Vilma Nyklová a Jarmila Pelcová jsou od rána jako na trní. Netrpělivě čekají na Vendulu, aby na ní vyzvěděly, jak včerejší žádost o ruku dopadla. Vendula je však zklame. Oznámí jim, že k ničemu nedošlo…

Babičky se hodně podiví, protože udělaly maximum, aby vše dopadlo na výbornou. Jakmile Vendule přiznají, že Pavlovi poradily, jak na to, Vendule je všechno jasné. Místo aby ho povzbudily, jen ho ještě více znervóznily, takže se už pak k ničemu neodhodlal. Navíc teď hrozí, že se k dalšímu pokusu hned tak nepochlapí… Co Pavel přizná Lumírovi? Jakou lekcí dá babičkám Vendula? Jak to nakonec s žádostí o ruku dopadne? A jak Ája podrazí Lumíra?

Šárčina osudová chyba

Matouše zaujme Veroničin pionýr, protože něco takového se dnes už moc nevidí. Rád by se na něm projel, což podle Veroniky není žádný problém, protože ho má stále ve skvělém stavu. Dnes na to ale nedojde, neboť má kapela docela nabitý program a ještě přijede i posila – Honza od Mazuťáků… Honičku má dnes také Martin, jehož zachrání Šárčin Jirka. Martin je z něj nadšený, zato Mastnému začíná ležet v žaludku… Jak to Starej vercajk dnes rozbalí? A proč by si měla dávat Šárka pozor na Mastného? Jakou chybu udělá?

Otova proměna

Tomáš a Ota se už nemůžou dočkat, až se Tereza a David vrátí ze svých prázdninových cest. Zatímco byli ti dva pryč, Ota se doma poctivě připravoval na své třídnictví. Terezu a Davida docela překvapí, když začne odborně analyzovat jejich vztah. A to je jen začátek… Čím Ota vyvede z míry svou matku? A čím se pochlubí Tomáš? Co by do něj Tereza neřekla?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz