Ulice 23.8.2018 - 3499. díl - Davidovi rodiče

Jací jsou Davidovi rodiče a jak dopadne jejich seznámení s Tomášem, Tereziným tátou? David má ze společné večeře trochu nahnáno, protože ví, že vyjít s jeho tátou je někdy hodně náročná disciplína. Tereza z toho strach nemá, ale i jí už brzy ztuhne úsměv na rtu. Tomáš totiž udělá něco, co by do něj nikdy neřekla, něco, po čem zůstanou všichni jako opaření … Davidovi rodiče v podání Aleny Mihulové a Zdeňka Juliny poprvé v Ulici už dnes večer! Kdo a co neustojí při společné večeři u Terezy a Davida?

Bouračka Veroniky a Matouše

Veronika a Jindra se dopoledne vzbudí s šílenou kocovinou. Zatímco se pomalu dávají dohromady, Bedřich, Matouš a Ondra už pilně zkouší nové songy. Veronika se hned mlsně vrhne na smaženici, kterou Bedřich udělal. Jindra se taky nenechá dlouho pobízet a pustí se do houbové lahůdky spolu s ní. Už záhy toho ale začne litovat…

Jindře smaženice na lačný žaludek moc nesedne, a tak jí Veronika naordinuje zdravotního panáka. Samozřejmě netrhne partu a dá si spolu s ní. Podpoří je i zbytek kapely až na Bedřicha, jenž se kvůli Ladě krotí. Veronika se pustí do zařizování pátečního koncertu, jak se s kapelou večer domluvili. Kromě toho také tajně vyrazí na vyjížďku s Matoušem… Proč bude Matouš volat Bedřichovi SOS? Jaké následky bude mít bouračka, která se jim s Veronikou stane? Co namíchne Jindru? A jak Šárka odpálkuje dotěrného Mastného?

Seznamovací večeře

Tereza po návratu z cest jen září. Pro Gábinu je shledání s ní příjemným zpestřením dne, protože aspoň na chvíli přijde na jiné myšlenky. Přizná, že s interrupcí stále ještě není úplně srovnaná. Proto ji těší práce na Tereziných svatebních šatech, jež jsou hodně originální. Tereza ji ujistí, že si to nerozmyslela, a už se těší na zkoušku. Zároveň se Gábině svěří, že dnes s Davidem organizují seznamovací večeři pro rodiče. Věří v její hladký průběh, jenže tentokrát se mýlí… Jak večeře dopadne? Co se děje s jejím tátou? Jací jsou Davidovi rodiče? A čím všechny zaskočí Davidův táta?

Lubošova tajemství

Mára s Karlou se dnes vrací z několikatýdenní dovolené. Oba jsou po dlouhém letu docela vyčerpaní, ale i jim společná dovolená prospěla. Mára se na chvíli zastaví v Coolně, kde hned domluví společné posezení s Tonym, Dominikou a Brunem. Překvapivě tam narazí i na Jirku Hermana, jemuž není moc do řeči… Jak je na tom Jirka po létě? Jak si Karla a Mára užili dovolenou? A co všechno tají svým blízkým Luboš? Kde a v jakých podmínkách nyní žije?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz