Ulice 24.8.2018 - 3500. díl - Setkání Karly s Jirkou Hermanem

Před prázdninami se rozešli ve zlém, nyní se Karla a Jirka Herman znovu nečekaně potkají. Jaké bude jejich shledání po dvou měsících, co se neviděli? Ani pro jednoho z nich to není jednoduché. Po všem, co se stalo před létem, nyní nevědí, co od toho druhého čekat, jak se k sobě chovat. Už nejsou parťáci, přesto je právě práce stále spojuje… Jak to spolu nyní ti dva mají? Čím právě Jirka všechny překvapí? A jakého brouka nasadí Karle do hlavy?

Tomáš se rozešel s Táňou

Tereze dělá od rána starost táta, který vůbec nereaguje na její zprávy. Po včerejšku ji to docela znepokojí, protože tohle chování u něj rozhodně není běžné. Tomáš za ní později sám zajde, aby se jí omluvil a taky vysvětlil, co se s ním děje…

Tomáše včerejšek hodně mrzí. Přizná, že toho na něj bylo nějak moc. Podle Terezy ale situace u večeře nijak vyhrocená nebyla, i když sama uznává, že Davidův táta je svůj. Tomáš ale Dušana neřeší. Tereze prozradí, co ho jen den před večeří dostalo do kolen a z čeho se stále nemůže vzpamatovat… Jakou ťafku Tomáš dostal krátce před svatbou? Jak bere včerejší večer Davidova máma? Čím Terezu potěší? A nad čím bude žasnout Puklická?

Co je s Matoušem?

Matouše bolí zraněná ruka čím dál víc, ale k lékaři jít nechce. Podle něj to je jen naražené, nic víc. Od Bedřicha to navíc schytá hned po ránu. Místo aby včera Veronice jízdu rozmluvil, ještě se k ní přidal. Samotná Veronika je z bouračky docela špatná hlavně kvůli Matoušovu zranění. Když zjistí, jak na tom Matouš je, okamžitě ho odveze do nemocnice. Zatímco jsou ti dva pryč, atmosféra v Loučce ještě více zhoustne… Co jen tak nerozdýchá Jindra? Co se Matouš dozví od lékařů? Jaká překvapení čekají v Loučce Martina? A jak to bude s koncertem kapely?

Luboš v úzkých

Věrka se už nemohla dočkat, až se zase uvidí s Márou a Karlou. Oddechne si, když se sama přesvědčí, že jsou v naprostém pořádku. Hned taky začne vyzvídat, jestli mají zprávy i o Lubošovi, ale Mára ji zklame. Táta se mu zatím neozval. O sobě Věrka moc mluvit nechce. Jen připustí, že návrat do Kostelce není tak růžový, jak si představovala… Čemu Věrka čelí? Jaká pohroma čeká Luboše a jeho parťáka Arnošta? A jak dopadne nečekané shledání Karly a Jirky Hermana?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz