Ulice 27.8.2018 - 3501. díl - Matný si dovoluje na Šárku

Ulice se minulý týden vrátila na obrazovky s novými díly, jež přinesly spoustu nečekaných zvratů. Se startem nové, čtrnácté sezony seriálu se pořádně rozjela i předvolební kampaň Radka Mastného, kterému opět roste ego do nadoblačných výšin. Mastný zase intrikuje proti svému největšímu rivalovi Lumírovi, znovu dělá jeden podraz za druhým, aby letos ve volbách uspěl. Zároveň si i čechrá sebevědomí před krásnou Šárkou, jíž v hospodě stále šéfuje. Čím více si ho Šárka drží od těla, tím je Mastný ale dotěrnější. Dokonce se nezastaví ani před sexuálním obtěžováním… Co všechno si dovolí? A jak na to Šárka zareaguje?

Martin se dovídá pravdu o nehodě

Martin a Veronika mají takřka idylické ráno ve dvou. Martin by rád využil prázdného bytu, dokud je Filip ještě na prázdninách, jenže Veronika má od rána až do večera nabitý program. Martinovi ale slíbí, že si zítra udělá čas na společný rodinný večer…

Veroniku přes den odchytí Honza, jenž nutně potřebuje její pomoc. Zítra totiž mají koncert a jejich zpěvačka přišla jak na potvoru o hlas. Veroniku na jednu stranu potěší, že si vzpomněl právě na ni, jenže ho zklame. Do zítřka se jejich repertoár určitě nestihne naučit. Podle Honzy se to ale zvládnout dá. Stačí, když Veronika večer dorazí na zkoušku kapely… Co u Veroniky sehraje velkou roli při rozhodování? Co Honza nechtěně prozradí Martinovi? A jak na to Martin zareaguje?

Další ťafka pro Luboše

Karle to nedá. I když má stále dovolenou, hledá si ráno informace o případech, jež dělají těžkou hlavu Jirkovi. Ten si s ní později domluví schůzku, aby to spolu ještě jednou probrali. A nejen to. Moc dobře ví, že Karle něco dluží. A právě k tomu se nyní odhodlá. Mára zatím plánuje pánskou jízdu, na kterou se chystá vyrazit s Tonym a tátou. Ten má však momentálně úplně jiné starosti… Co je pro Luboše další velká ťafka? Co mu doporučí Arnošt? Jak to spolu mají po létě Luboš a Věrka? A čím Jirka překvapí Karlu?

Nečekané setkání

Jindra se celý den přemlouvá k vybalení věcí z Loučky, ale ani trochu se jí do toho nechce. Raději se věnuje Ladě a dělá si pořádky doma. Bohužel se tomu stejně nevyhne. Bedřich jí naštěstí nabídne neocenitelnou pomoc – vezme Ladu ven, aby měla na práci klid. Bedřich dojde s Ladou až na hřiště v Ulici, kde se náhodou potkají s Ančou a Petrem, kteří se právě vrací z dovolené… Jak Bedřich a Anča ustojí neplánované shledání? Pro koho to bude těžší? Jak na to zareagují jejich noví partneři? Co Petr tají před Ančou? A čím Bedřich trochu zklame Jindru?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz