Ulice 28.8.2018 - 3502. díl - Petrův kolaps

Nic se nemá přehánět, ani sportování a aktivní odpočinek. Zatímco Anča je po krátké dovolené v horách nabitá energií a jen září, její partner Petr má co dělat, aby s ní udržel krok, přesto že má na svůj věk pozoruhodnou kondici. Dnes ale své síly neodhadne a bohužel se to neobejde bez následků. Petr nečekaně zkolabuje… Jak vážné to s ním je? Co bude tou pověstnou poslední kapkou? A s jakým překvapivým darem se tento týden vytasí Miloš, který nemůže Anču pustit z hlavy?

Petr je po ránu celý rozlámaný. Na rozdíl od Anči, která se vyspala do růžova, odpočatě moc nevypadá. Nejraději by zůstal v posteli a pořádně se dospal, jenže jak na potvoru má dnes docela honičku. S Ančou se navrch domluví i na badmintonu, který si už pár dní slibují…

Anča si dovolenou s Petrem nemůže vynachválit. Túry po horách jí pomohly opět načerpat energii a vyčistit si hlavu. Zábavný Petr byl všude středem pozornosti, Anča dokonce musela dát najevo, že je zadaný. Jenže Petrovi se jeho přepínání ve snaze udržet krok s mladší Ančou už brzy pořádně vymstí… Co bude poslední kapkou před Petrovým kolapsem? Jak vážné to s ním je? Co Honza navrhne Bedřichovi? A čím moc nepotěší Jindru?

Martinův rodinný večer

Veronika by se ráda s Martinem usmířila, protože ji včerejší hádka opravdu mrzí. Bohužel u nich nastane ještě větší dusno, jen co Veronika pozve Martina na dnešní koncert. Martin totiž počítá se společným rodinným večer, jak se včera dohodli, a dokonce již koupil i lístky do kina. Košem dostane později i od Filipa, který má na dnešek už domluvený program s kluky z vody. Martin však není jediný, komu nevyjdou jeho plány… Jak a s kým nakonec Martin stráví dnešní večer? Proč se Jirka pustí do Mastného a s jakým výsledkem? A proč bude mírné napětí mezi Ančou a Veronikou?

Tomášova novinka

e škole probíhá akce kulový blesk. Ota po letech opouští svůj brloh a stěhuje se do Terezina kabinetu na Davidovo místo. Ten si dnes balí zbytek svých věcí a se školou se loučí, což hodně zasáhne hlavně Terezu. Najednou jsou zase o krůček blíž odloučení, jež je už brzy čeká kvůli Davidovu působení na rakouské univerzitě. Kromě toho začíná Tereza řešit i svatbu nebo svého tátu, jenž se dnes pochlubí jednou velkou novinou… K čemu se Tomáš rozhodl? Co hned naplánuje? A čím Terezu docela zaskočí Otova máma?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz