Ulice 29.8.2018 - 3503. díl - Tereziny svatební šaty

Gábina má se svatebními šaty už bohaté zkušenosti. V modelech od ní šly k oltáři například Světlana či Hedvika. Nyní Gábina šije pro další nevěstu – Terezu. A právě na šatech pro svou nejlepší kamarádku si Gábina dává skutečně záležet. Jsou jiné než všechny ostatní, netradiční, nepřehlédnutelné… Čím jsou tak zvláštní? Jak budou Tereze slušet? A jak dopadne usmiřovací večeře Tomáše a Davidových rodičů? Komu a proč rupnou nervy tentokrát?

Setkání Jardy a Peška

Jarda se dnes po delší době opět uvidí s Vlastimilem Peškem. Náhodou na sebe narazí v hospodě, z čehož mají oba dva radost dvojnásobnou. Zase spolu posedí jako za starých dobrých časů a poklábosí o životě. Co je u nich nového?

Vlastimilu Peškovi to nedá, aby se Jardy nezeptal na Miriam. Blíží se totiž termín jejich narozenin, jež spolu slavili společně, když ještě tvořili pár. Letos je navíc čekají jubilea. Oslavy těchto narozenin jsou nyní samozřejmě hlavním tématem pro jejich blízké. Jak je Miriam a Vlastimil Pešek oslaví? A jak Jarda dnes zachrání Vlastimila Pešek?

Miloš naděluje

Petr se ráno začne vypravovat do práce, jako by se včera nic nestalo. Anča ho ale rychle zažene nazpět do postele s tím, že se má nyní pár dní šetřit. Jeho kolaps ji pořádně vyděsil, což později přizná Veronice. Kvůli tomu, že Petr u ní zůstane, má ale smůlu Miloš. Za Ančou totiž vyrazí hned po návratu z dovolené s jedním speciálním dárkem… Jak na něj Anča a Petr zareagují? Co Miloš pak prozradí Bedřichovi a Jindře? A co hodně zklame Jindru?

Dušan vs. Tomáš

Boženka Puklická začíná prožívat přípravy svatby Terezy a Davida víc než oni sami. Terezu zaskočí nečekaným problémem, který Tereza dosud vůbec neřešila. A vlastně ani řešit nechce. Těší se na zkoušku svatebních šatů, je zvědavá, jak budou vypadat. Jakmile se v nich ale Gábině ukáže, ta hned pozná, že něco není v pořádku. A aby toho nebylo málo, moc dobře nedopadne ani Tomášova usmiřovací večeře… Z čeho začíná být Tereza nešťastná? Jak moc se to vyhrotí mezi Dušanem a Tomášem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz