Ulice 30.8.2018 - 3504. díl - Peškova neteř Blanka

Vlastimil Pešek už brzy oslaví významné jubileum – sedmdesátku. V Ulici žije přes tři čtvrtiny svého života, všichni si myslí, že ho dobře znají. I on má ale svá tajemství, která nyní začnou vyplouvat na povrch. Jedním z nich je jeho rodina. Právě dnes za ním zavítá jeho neteř Blanka (Linda Rybová), o které nemají Amálie a Evžen ani tušení. Jaké bude jejich seznámení? A jaké Blančino shledání se strejdou? Proč za ním tak náhle a neohlášeně přijede?

Vlastimil Pešek vyrazí hned ráno na chatu pro zapomenutou peněženku. Modlí se, aby ji tam skutečně našel, protože pokud ji ztratil, kouká z toho spousta nepříjemností. Amálie a Evžen jeho odjezdu okamžitě využijí k tajné poradě a dalšímu spiklenectví…

Amálie a Evžen řeší přípravy Vlastimilovy narozeninové oslavy, kterou zatím oslavenci tají, protože to pro něj má být velké překvapení. Nápad grilovačky venku před hospodou oba nadchl. Teď dají hlavy dohromady, aby se domluvili, koho a jak na oslavu pozvat. Ani jeden z nich přitom netuší, že se do Vlastimilova života už dnes vrátí jeho neteř Blanka… Co všechno Blanka prozradí o sobě a mámě Amálii? Proč se tak najednou objeví u strejdy? A jak na ni zareaguje Vlastimil Pešek?

Tereziny svatební šaty

Tereza a David si ráno užívají společných chvilek, které pro ně už brzy budou velkou vzácností. Tereza přizná, že jí dělá starost táta, se kterým kopačky od Táni jen pár dní před svatbou zamávaly mnohem víc, než si je sám ochoten připustit. Kromě toho Tereze leží v hlavě její svatební šaty. Stále se rozhoduje, zda Gábině říct pravdu. Nakonec se k tomu přeci jen odhodlá… Co Gábina navrhne Tereze? S čím se Tereze svěří táta? Jak na tom je doopravdy po rozchodu? A čím udělá Tereze velkou radost David?

Svatba Venduly a Pavla

Vendula se nemůže vynadívat na svůj zásnubní prstýnek. Na svatbu se začíná už hodně těšit, byť je ještě podle ní v nedohlednu. Pavel na to má ale jiný názor. Ví, že Vendula je pro něj ta pravá, takž nevidí jediný důvod, proč s veselkou nějak otálet. Vendula navrhne, že se můžou vzít klidně už letos na podzim. Zatímco Vendula řeší jen svatbu, Lumír věnuje hodně času i své předvolební kampani… Kdy přesně do toho Vendula a Pavel praští? Co se ukáže jako nečekaný zádrhel? A co nadchne Lumíra?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz