Ulice 31.8.2018 - 3505. díl - Aleš a Šíma

Šíma měl o prázdninách hodně nabitý program. Na Aleše však nezapomněl, i když právě to by si jeho máma přála ze všeho nejvíc. Přestože se Gábina snaží držet syna od Aleše co nejdál a oddálit jejich setkání, jak to jen jde, Šíma si k němu cestičku stejně najde. Pomůže mu totiž děda Radek Mastný, který má s Alešem své velké plány… Co Mastný udělá Gábině za zády? A s čím se Šíma určitě nepochlubí mámě?

První konflikt Evžena a Blanky

Jen co si Evžen zajistí zábor pro náklaďák před Peškovým domem, zaparkuje tam Blanka, která má dnešek hodně nabitý. Přesto si udělá čas, aby se alespoň na chvíli setkala se strejdou. O tom však Evžen nemá ani tušení…

O Blance neví ani samotný Vlastimil Pešek, pro kterého je to pořádný šok, když na ni doma narazí. Zatímco je Blanka u Peškových, Evžen se snaží najít majitele vozu, jenž mu parkuje na vyhrazeném místě. Nakonec se namíchne a zavolá na policii, aby přijela auto odtáhnout… Jak dopadne shledání Blanky a Vlastimila Peška? Kam až vygraduje střet Blanky a Evžena? A s čím se Vlastimil Pešek svěří právě Evženovi?

Komplikace se svatbou

Vendula má od rána plnou hlavu svatby. Okamžitě se pustí do jejích příprav, protože si sama uvědomuje, že času není nezbyt. Momentálně je pro ni nejdůležitější zajistit si svatební šaty, což není žádná sranda. Pavel pro jistotu po anglicku zmizí, protože tohle mu hlava moc nebere. Vendula ale bude muset už brzy řešit daleko větší problém než co na sebe – své blízké. Například babičky už mají o svatbě naprosto jasnou představu, jež je na hony vzdálená té její. A to je pouze začátek… Proč Vendula před babičkami raději prchne? Co jí začne dělat starosti? A co docela rozhodí Lumíra?

Šímův průšvih

Gábina dopoledne ujistí Jitku, že se jí stres úspěšně vyhýbá. Už za pár hodin ji však hodně překvapí Šíma s tátou. Přijdou za ní do salonu mnohem dřív, než byli původně domluvení, protože Šíma se na táboře porve. Zatímco Mastný je na svého vnuka pyšný, Gábina z toho moc velkou radost nemá… Proč se Šíma popere? Jaké to má následky? A co zatají Šíma a Mastný Gábině?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz