Ulice 3.9.2018 - 3506. díl - Otův první den jako třídní učitel

První školní den je každoročně ně čím výjimečný. Pro Otu Puklického, jenž se letos poprvé stává třídním učitelem, je obrovskou událostí, kterou nemíní promarnit jen obyčejným seznámením s novou třídou. Díky svému převleku a hlavně hodně netradičním rekvizitám se syn ředitelky Puklické postará milým prvákům o pořádný šok, jen co vejde do učebny. Tahle jeho lekce na uvítanou se však neobejde bez následků… Co Ota vymyslí? Jak na to zareagují studenti? A jak jeho matka či přátelé?

Ota se na svou premiéru ve škole náležitě připravil. Jeho seznámení s novou třídou rozhodně nepatří do kategorie běžných, právě naopak. Ani Tereze se nepodaří Otu přesvědčit, aby trochu ubral plyn…

Na první školní den prváci v Otově třídě hned tak nezapomenou. Ota jim dá pořádnou lekci okamžitě, jak vstoupí do třídy. Chce s nimi vést dialog od samého začátku, studenty vnímá jinak než jeho kolegové. Otázkou zůstává, zda na takový přístup jsou studenti připravení. Otu však nezastaví ani to, když jedna ze studentek vyděšeně uteče ze třídy… Jak se Ota uvede? Jak na to zareaguje jeho třída? A co na to poví Otovi blízcí?

Aleš vs. Hynek

Gábina se docela namíchne, když zjistí, že Šíma si ráno vesele esemeskuje s Alešem, místo aby snídal a chystal se do školy. A to ještě netuší, že se Šíma s Alešem vzápětí ve škole setká. Učitelka Landová se totiž s Alešem dohodla, že ve škole povede kurz sebeobrany. Šíma okamžitě zajásá a samozřejmě se hlásí jako první. Má to však malý háček – rodiče musí žákům, kteří chtějí na Alešův kurz chodit, dát písemný souhlas… Co všechno Aleš vyzví na Šímovi? Jak podrazí Gábinu? Jak dopadne ostrý střet Aleše a Hynka? A do jaké nelehké situace se dostane Gábina kvůli Alešovi?

Souboj babiček

Vilma Nyklová řeší od samého rána svatbu Venduly a Lumíra. Štve ji, jak se do toho začíná montovat Pavlova babička, která přišla s nápadem, že by se svatba konala v Telecím. O něčem takovém nechce Vilma Nyklová ani slyšet. Jedním dechem však dodává, že tohle si samozřejmě musí rozhodnout mladí. Lumíra momentálně více než handrkování babiček zajímá jeho předvolební kampaň. Už za pár dní ho totiž čeká důležitá debata s Mastným… Co mu navrhne Ája? Jaké pikle kuje Mastný proti Lumírovi? A jak začnou babičky zasahovat do příprav svatby?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz