Ulice 5.9.2018 - 3508. díl - Tereza to nezvládá

Na Terezu toho začíná být moc. Přípravy na svatbu se nečekaně komplikují, k tomu zkoušky v autoškole, začátek školního roku a hlavně blížící se Davidův přesun do Rakouska, kde nastupuje jako pedagog na univerzitě. Pak už stačí opravdu málo, aby se Tereza najednou sesypala... Co je tou pověstnou poslední kapkou? A v kom Tereza najde překvapivě velkou oporu?

Lubošovi se přitížilo

Luboš doslova protrpěl celou noc. Bohužel ani přes den to není lepší. Arnošt o něj už začíná mít starost, rád by mu nějak pomohl. Nakonec se kvůli němu i tak trochu obětuje, jen aby se mu udělalo lépe…

O Lubošových těžkostech nemají jeho blízcí stále ani potuchy. To však neznamená, že by jim byl lhostejný. Věrku zajímá, jestli se táta už Márovi ozval po návratu z dovolené. Mára přizná, že zatím ne. Když mu sám zavolá, táta mu telefon nezvedne. Mára věří, že mu později zavolá. Ve snu by ho nenapadlo, jak zle na tom je. Karla zatím řeší s Jirkou Hermanem případy úmrtí bezdomovců, které spolu zřejmě souvisí… Čeho se oba dva obávají? Jakou novinkou se pochlubí Věrka? A čím ji potěší Karla?

Tereziny zkoušky

David vzbudí Terezu nad ránem, ještě než vyrazí do Rakouska, aby ji připravil na zkoušky v autoškole, hlavně na technickou část. Tereza něco takového vůbec nečeká, o to více mu je vděčná. Rozhodne se, že to nevzdá a na zkoušky přeci jen půjde, i když z nich má stále pořádné nervy. Později zavolá Tereze i táta, aby ji před zkouškami povzbudil. Přizná, že toho měl včera tolik, že na ni pak zapomněl. Tereze to moc nepřidá, ale nijak to nehrotí. Odpoledne toho už na ni ale bude moc. Když se objeví další komplikace se svatbou, sesype se… Jak Tereze dopadnou zkoušky v autoškole? Čím ji překvapí David, jeho máma a táta? A na čem se dohodnou dva spiklenci – Ota a Mojmír Kalina?

Marcelina terapie

Veronika se brzy ráno pustí do vaření oběda pro Marcelu, protože jí je jasné, že ta toho bude mít dnes až nad hlavu. Začíná jí škola, hned po ní jde s mamkou opět na terapii, navíc se až v noci vrátila ze soustředění s konzervatoří. Marcela jí je za tu péči vděčná. Moc dobře ví, že ona sama se nezastaví. Veronika později předává v hospodě pracovní šaty pro Šárku, které si u Gábiny objednala Květa. Bohužel to nepůjde ta hladce, jak by si se Šárkou přály… Co se stane? Proč Květa nakonec setře Mastného? A jaké překvapení čeká Marcelu na terapii?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz