Ulice 7.9.2018 - 3510. díl - Ája rozjíždí vysokou hru

Radek Mastný si nemohl vybrat lepšího spojence, než je Ája. Celkem hravě se vetřela do štábu protivníkovy strany a nenápadně škodí, kde se dá. Mastnému však nestačí pouhé prozrazování Lumírovy strategie předvolební kampaně. Chce mnohem víc – najít na svého rivala nějaký kompromitující materiál. A právě dnes se Áje naskytne jedinečná příle žitost, jak takový materiál získat… Čeho všeho je Ája schopná, aby splnila úkol, který jí dal Mastný? Kdo se stane její obětí?

Marinova svalová horečka

Martin dnes zaplatí daň za uběhnutý maraton. Brzy ráno se ani nepostaví na nohy – ty mu totiž vypoví službu. Později se horko těžko došourá do obýváku, kde se ho hned ujme Marcela, která moc dobře ví, kolik uhodilo…

Marcela dá Martinovi pár osvědčených rad, jak zmírnit bolest svalů a znovu se postavit na nohy po nadměrné zátěži. Pro Martina to je další velká výzva, neboť večer slaví své jubileum. A rozhodně to nechce rušit… V jaké kondici večer bude? Co všechno pro něj udělá Marcela? Jak nakonec oslava dopadne? A jaké dusno udělá u Maléřových Hanka?

Nyklová se nedá

Vilma Nyklová hučí od rána do Lumíra kvůli Lexíkově školce. Ani trochu se jí nelíbí, že její vnuk pobíhá někde po lese, zatímco Lindička se učí anglicky. Lumír se pokusí matku uklidnit, ovšem ta si stále mele svou. Moc jí nepřidá ani Vendula, která se jí pochlubí, že si s Pavlem už vybrali snubní prstýnky. Jen co Nyklová uslyší, z čeho jsou, začne nanovo lamentovat… Co Nyklovou dorazí? V čem se kupodivu shodne s Jarmilou Pelcovou? A co Ája provede Tondovi Hložánkovi, aby se ho zbavila?

Pozvánka na koncert

Jindra má pro Bedřicha obrovské překvapení. Podaří se jí na dnešní večer sehnat lístky na beznadějně vyprodaný koncert jedné legendární kapely, jež se dala znovu dohromady. Zároveň má domluvené i hlídání Lady, aby si s Bedřichem mohli po dlouhé době vyrazit. Bedřich ji však zklame. Právě dnes se mu to ani trochu nehodí, protože jde na Martinovu oslavu… Kdo nakonec půjde s Jindrou zapařit? Co se stane? A čím Anču moc nepotěší Petr?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz