Ulice 10.9.2018 - 3511. díl - Náklonost Jindry a Honzy

Na koho se obrátit, když jste na dně? Mazuťák Honza v tom má jasno. Zavolá Jindře, která je jeho krevní skupina a rozumí mu jako nikdo jiný. Ta ho ve štychu nenechá, jenže její snaha povzbudit a podpořit ho odstartuje něco, co oba hodně vykolejí, něco, co se výrazně podepíše na jejich přátelství … Co všechno se mezi nimi stane? A jak se k tomu postaví?

Jindru docela překvapí Honzův telefonát. Rád by ji vytáhl na pivo, ale Jindra ho musí zklamat. Je ženou v domácnosti, musí se starat o Ladu, takže se nemůže jen tak sebrat a jít pryč. Z Honzovy reakce hned pozná, že se něco děje, že je to spíš volání o pomoc…

Honza nakonec prozradí Jindře, že na minutu sekl s prací. To by pro něj nebylo až tak hrozné jako zjištění, jaký prevít se vyklubal z jeho kámoše, který mu v práci šéfoval. Jindře to odpoledne nakonec nedá. Jen co Bedřich přijde z práce, za Honzou se vypraví, aby neprovedl nějakou hloupost… Jak Jindřina snaha o povzbuzení Honzy dopadne? Proč se sesype?

Lexíkova narozeninová oslava

Vilmě Nyklové se ani trochu nelíbí, že Světlana stále zůstává v Málkově. Dokonce si nechá ujít i rodinnou oslavu Lexíkových narozenin, což je podle Vilmy neodpustitelné. Lumír matku ujistí, že Světlana s Lexíkem jeho narozeniny už oslavila a že je u nich vše v naprostém pořádku. Jenže Nyklová si stále mele svou. To je ale prkotina oproti tomu, co Lumírovi hrozí v kampani. Ája na něj totiž ušila další boudu… K čemu se Lumírovi přizná Tonda Hložánek? Jak chce Ája znemožnit Lumíra před voliči? A jak dopadne Lexíkova narozeninová oslava? Co Vilmu Nyklovou ani trochu nepotěší?

S Gábinou je zle

Lukáš přijede za Gábinou na předem domluvenou zkoušku nového oblečení, které pro něj šije. Okamžitě ji vyzpovídá, jak se jí dařilo v Berlíně. Gábina je z celé akce nadšená, jenže během chvilky se atmosféra v salonu rapidně změní. Gábině se udělá natolik zle, že se o ni začne Lukáš strachovat. Dokonce by nejraději hned zavolal sanitku… Co je s Gábinou? Jak vážné to je? A co se náhodou dozví Šíma?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Již brzy

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz