Ulice 11.9.2018 - 3512. díl - Aleš se dovídá o potratu

Co může způsobit strach o mámu a nedostatek informací? Gábinu zaskočí nečekané zdravotní komplikace, jež mohou souviset se zákrokem, který podstoupila těsně před prázdninami. Šímu natolik vyleká její telefonát s lékařem, jenž náhodou a tajně vyslechne, že se rozhodne jednat a vše probrat se svým parťákem Alešem. Ale právě to je osudová chyba, která spustí řetězec dramatických událostí včetně výhrůžek, vydírání a únosu… Kdo to nejvíc odskáče?

Další úlet Jindry a Honzy

Jindra má obrovské výčitky svědomí kvůli včerejšímu úletu s Honzou. Něco takového rozhodně neplánovala a ani v tom nehodlá pokračovat. Chce to utnout hned v zárodku. Zároveň by byla ráda, aby mezi sebou měli s Honzou jasno…

Jindra si zajistí hlídání Lady a za Honzou se vypraví, aby ho ujistila, že včerejšek se už nebude opakovat. Nechce tahat Bedřicha za nos ani rozbíjet rodinu, kterou s ním má. Jenže Honza na to má jiný názor. O Jindru začne bojovat všemi možnými prostředky… Jak to spolu Jindra a Honza doopravdy mají? Co Jindra už neustojí? A jakou Petrovu druhou tvář dnes pozná Anča?

Gábinino tajemství odhaleno

Šíma náhodou zaslechne část mámina telefonátu s lékařem. Na klidu mu to moc nepřidá, spíš naopak. To, co se tajně dozví, ho jen utvrdí v jeho přesvědčení, že s ní něco je. Gábina se ho opět pokusí uklidnit, ale Šíma jí to už nevěří. O co více před ním máma mlží, o to větší starost o ni má. Odpoledne se svěří i Alešovi, který se chce samozřejmě dozvědět mnohem víc… K čemu Aleš navede Šímu? Jak na tom Gábina je? Co s ní je? A proč jí bude lhát do očí její táta?

Nový případ

irka Herman nemá pro Karlu žádné dobré zprávy. Nyní je už jasné, že její hypotéza je správná – jednotlivé případy úmrtí bezdomovců, jež vyšetřoval v létě, spolu opravdu souvisejí. Poslední čin, který se stal minulý týden, je ale oproti těm minulým mnohem brutálnější. Fakta o případu zarazí i Karlu, jež je už na ledacos zvyklá… Na čem se ti dva shodnou? Co moc nepotěší Máru? A z čeho má nahnáno Arnošt?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz