Ulice 12.9.2018 - 3513. díl - Žádost o ruku v Ulici

Jak požádat svoji vyvolenou o ruku? Někdo to řeší velkým překvapením, u někoho je to náhlá pohnutka, jiný se k tomuto zásadnímu kroku ani neodhodlá. Pavel Pelc na to půjde přes romantiku ve dvou i velké překvapení zároveň. Ovšem chybička se vloudí ve chvíli, kdy jeho plány shodou náhod odhalí babičky, jež si takovou událost přeci nemohou nechat ujít… Co všechno se semele poté, co Vilma Nyklová a Jarmila Pelcová zjistí, k čemu se Pavel chystá? A co na to samotný Pavel? Už teď vám prozradíme, že dojde i na infarktové situace…

Aleš de dozvídá o potratu

Šíma ráno simuluje, aby nemusel do školy. Gábina ho opravdu nechá doma s tím, že ho zajde kolem oběda zkontrolovat. Jen co za ní zaklapnou dveře, Šíma okamžitě telefonuje Alešovi, aby mu přečetl její lékařskou zprávu…

Aleš z toho, co mu Šíma přečte, není moc moudrý. Tomu totiž dělají cizí slova problém, takže Aleš stále netuší, co Gábině je. Nakonec se dohodne se Šímou, že mu zprávu přiveze, aby si ji mohl sám přečíst. Klade mu ale na srdce, aby byl opatrný, aby se mu cestou nic nestalo. Jen co se dozví Gábinino tajemství, Aleš naplno ukáže svou odvrácenou tvář… O jaké peklo se Aleš postará Gábině, Šímovi i Hynkovi? Proč se Gábina zhroutí?

Špatné zprávy pro Karlu

Mára se opět pokusí dovolat tátovi, aby se ho zeptal na taxikaření přes mobilní aplikaci. Znovu se mu však nedovolá. Pořád si myslí, že táta je hodně zaneprázdněný, ale ten momentálně řeší poměrně zásadní věc. Jak přečkat blížící se zimu, když nemá žádné teplé oblečení a navíc se mu rozpadly i boty? Plnou hlavu starostí má později také Karla, které lékař oznámí špatné zprávy, jež s ní pořádně zamávají… Co se Karla dozví? Jak na to zareaguje Mára? Co je pro Karlu nejtěžší?

Peškovo pokušení

Evžen se zastaví za panem Peškem, aby s ním probral provozní věci týkající se domu. Doma je ale jen Amálie, která mu otevřeně přizná, že nyní mají tak trochu tichou domácnost. Ke všemu jí už došla trpělivost, takže dává ruce pryč i od plánované oslavy. Evžena to docela zaskočí, protože začíná hrozit, že žádná ani nebude. To zarazí i Vlastimila Peška, kterého navíc opět překvapí Blanka… Co mu prozradí? O jaké pokušení se mu postará? A co na to Amálie?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz