Ulice 13.9.2018 - 3514. díl - Skutečná tvář Peškovy neteře

Co setkání, to nějaká katastrofa. Nejprve Evžen zavolal na Blanku policajty, aniž by tušil, že se jedná o Peškovu neteř. Nyní si kvůli němu Blanka zničí souhrou náhod své oblíbené sako. Omluva nepomůže, Blanka si Evžena pěkně ostře podá. S jakým výsledkem? A jak dopadne Blančino další setkání se strejdou? Čím ho hodně překvapí? Dvě tváře Blanky a Peškova třináctá komnata už tento týden…

Aleš najde pochopení u Landové

Šíma se cítí provinile kvůli včerejšku. Mámě se ještě jednou omluví za to, že vzal bez dovolení její lékařskou zprávu a odvezl ji Alešovi. Zároveň se zeptá, co z ní Aleš vyčetl, protože to s ním hodně zamávalo. Gábina mu poví o zákroku, současně ho však požádá, aby to nikomu dalšímu neříkal...

Gábině se podaří Šímu konečně uklidnit. Ujistí ho, že jí opravdu nic není, že si o ni nemusí dělat starost. Starost o oba dva má ale Hynek, jenž se pokusí učinit taková opatření, aby jim Aleš už jednou provždy zmizel ze života. Nemíní nechat nic na náhodě, a tak se vypraví na policii i do školy… Co všechno Hynek podnikne? S jakým výsledkem? A jak včerejší dramatické události prezentuje Aleš? Jak to vezme učitelka Landová?

Další střet Blanky a Evžena

Amálie si ráno trochu utahuje z Vlastimila Peška kvůli koláčkům, do kterých se v noci tajně pustil. Ten zavzpomíná na staré dobré časy, kdy je pekla jeho maminka. Opět u nich zavládne pohoda. Dokonce společně začnou plánovat i oslavu Vlastimilova jubilea. Později se u Peškových zastaví na skok Blanka. Amálii prozradí, že konečně našla prostor pro novou ordinaci i že by její máma moc stála o pozvání na oslavu Mílových narozenin. Amálii to překvapí, ale slíbí, že se to pokusí zařídit… Jakou pohromou skončí další setkání Blanky a Evžena? K čemu se Evžen rozhodne? Kdo všechno by neměl chybět na Peškově oslavě? A kdo od něj pozvánku určitě nedostane?

Karla a Mára: Krize kvůli dítěti?

Karla a Jirka Herman opět tvoří oficiálně jeden tým. Jirka si ji vyžádal kvůli vyšetřování série vražd bezdomovců, jež se rozjelo na plné obrátky. Neunikne mu ale, že Karla je chvílemi duchem mimo, že se s ní něco děje. Karla se mu svěří, co právě řeší s Kryštofem. Stále je bezradná, potřebuje více času, aby to všechno vstřebala a rozhodla se, jak dál. Jenže právě ten jí Mára nedokáže dát. Až příliš mu to totiž připomíná obdobnou situaci s Monikou… Čím Mára zaskočí Karlu? Co docela rozhodí Věrku? A co Karla odhalí v Lubošově provizorním příbytku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz