Ulice 2.10.2018 - 3527. díl - Problémy Tomáše Jordána

Kdy je načase dělat si obavy o své blízké, aniž by člověk zbytečně panikařil? Přesně to začne řešit Tereza Jordánová, jež si v poslední době všímá, že táta není ve své kůži. Nejedná se jen o jeho obvyklou roztržitost, kterou je pověstný. Kvůli ní by si Tereza těžkou hlavu nedělala. Bohužel se toho nastřádalo v poslední době mnohem víc. Teď se navíc stane něco, co vykolejí i samotného Tomáše, něco, co ho donutí přiznat si, že se s ním něco děje … Co se stane? Proč Tereza začne mít starost o tátu?

David odjel teprve včera, ale už teď se jim s Terezou po sobě hodně stýská. Hned ráno si zaskypují, aby spolu probrali novinky. Tereze dělá starost hlavně zmizelý svatební dárek od mámy. Už brzy ji však hodně znepokojí táta, s nímž to jde evidentně z kopce…

Ve škole na Terezu stále doráží Ota, jenž by se rád dozvěděl, co studenti napsali ve svých úvahách a nakolik se rozepsali o něm. Tereza kolem toho hodně krouží, na rovinu mu nic říct nechce. Zatímco s Otou se spíš pobaví, táta jí později hodně překvapí kouskem, který se jen tak někomu nestane… Co Tomáš vyvede? Co rozhodí i jeho samotného? A čím Otu šokují jeho studenti? Co ponese dost nelibě?

Rána pro Mária

Lumír se hned ráno sejde s Vendulou a Pavlem, aby jim přispěl na jejich velký den. Ty dva to potěší, i když díky štědrým příspěvkům od babiček už mají na veselku peněz dost. Pavla napadne, že by si díky financím od Lumíra mohli dopřát i svatební cestu. Vendula je hned pro, ovšem vzápětí u nich atmosféra trochu zhoustne kvůli Máriovi… Čím Vendula raní Mária? Jak chce oslovit voliče Tonda Hložánek? A proč začne Lumír zase krotit matku?

Marie znovu překvapuje

Marie se domluví dopoledne s Amálií, že k nim zajde na chvíli na návštěvu. Rozhodně nechce přijít s prázdnou, a tak nakoupí nejen malé dárky, ale i něco k zakousnutí. To obstará u Vilmy Nyklové, jež okamžitě zbystří, když jí Marie přizná, že je Peškovou sestrou. Vilma se chce dozvědět samozřejmě víc, a tak Marii pozve na kávu, aby z ní vytáhla nějaké informace. Marie by se ráda dozvěděla i něco od ní o svém bráchovi… Jaká tajemství má Marie? Co hodně zaskočí Vlastimila Peška? Co mu Marie přizná? A jak Marie zapůsobí na lidi z Ulice?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz