Ulice 8.10.2018 - 3531. díl - Další Mastného šikana

Jak zákeřný a drsný umí být zhrzený chlap, který se chce pomstít? To dnes zjistí na vlastní kůži servírka Šárka, kterou chce zničit její nadřízený Radek Mastný. Svou pomstu si předem naplánoval a připravil, teď jen čeká na ten nejvhodnější okamžik, aby ji dokonal. Křivé obvinění, zfalšované důkazy, další šikana… Jak se k tomu všemu postaví majitelka hospody Květa Vavrušková? A co to udělá se Šárkou a vztahy v hospodě?

Veronika má od rána pořádnou honičku. Vstávala jako na ranní, ale šla šít do salonu. Doma se později jen otočí, aby si vzala věci na převlečení do pekařství. Její tempo se ani trochu nelíbí Martinovi, jenž si o ni dělá starost. Daleko hůř než Veronika na tom ale bude už zanedlouho Šárka…

Martin a Marcela se potkají se Šárkou chvíli před jejím nástupem na směnu v hospodě. Šárka je samý úsměv, ale ten jí zmrzne na rtu ve chvíli, kdy přijde do hospody. Mastný si ji okamžitě podá a obviní ji z pančování alkoholu. Šárka se marně hájí, že ona by něco takového nikdy neudělala… Jak si Mastný Šárku vychutná? Jak se k tomuto incidentu a Šárčině výpovědi postaví Květa? Kdo je pro Šárku obrovskou oporou? A jak se Veronika rozhodne ohledně práce v salonu?

Pravda pro Šímu

Gábina promýšlí, jak to udělat, aby se mohla i se Šímou odstěhovat do Berlína a rozjet tam nový salon i svou kariéru. Už se jí to začíná docela rýsovat, ale stále neví, jestli nakonec odjede. Šíma zatím nic netuší a Hynkův postoj je jednoznačný. Gábina se večer odhodlá zasvětit do svých plánů Šímu. Ví, že na něj musí opatrně, aby ho přesunem do zahraničí moc nevyděsila. Pro Šímu to je i tak docela velký šok. Gábina má však připraveno hned několik argumentů, kterými se snaží rozptýlit jeho obavy z přestěhování a nového začátku… Jak se Šíma nakonec rozhodne? Co na to Hynek? A co je pro Gábinu momentálně hodně těžké?

Novinky o Lubošovi

Karla má v práci zase honičku, takže s Márou spolu netráví tolik času, kolik by si oba přáli. Mára si dělá velké starosti o tátu, ale Karla zatím nemá žádné nové zprávy. Později se Mára sejde s mámou, aby jí řekl, že táta zmizel. S Věrkou to pořádně zamává, neboť na takovou jobovku není ani trochu připravená. Myslela si totiž, že s ní chtějí Kryštof a Karla oslavit její svátek. Karla se navíc dozví novinky, které všechny hodně překvapí… Co policie vypátrá? Jak na tom Luboš je? Proč mají on i Arnošt docela nahnáno?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz