Ulice 9.10.2018 - 3532. díl - Dáši docházi trpělivost

Co všechno člověk unese na svých bedrech? Na Gábinu se to stále valí ze všech stran. Nervy má na pochodu, stojí před hodně těžkým rozhodnutím, jehož důsledky by mohly jí i jejím blízkým radikálně změnit život. A aby toho nebylo málo, na výslechu na policii se dozví další šokující novinku, která se týká jejího bývalého Aleše, jenž kolem sebe kope čím dál víc a začíná se mstít. Co udělá? Jak se k tomu postaví Gábina a Hynek? A jak Hynkova manželka Dáša, které už dojde trpělivost?

Věrka začíná hledat Luboše

Luboš během své hlídky usne, což se jemu i Arnoštovi okamžitě vymstí. Jejich útočiště si totiž vyhlédl jiný bezdomovec, jenž nyní využije příležitosti a obere je o vozík, který potřebují k obživě. Arnošt se za ním hned pustí, ale tohle hrdinství si škaredě odskáče…

Arnošt si při pronásledování zloděje vymkne kotník. Zpočátku se to zdá jako banalita, jenže zraněná noha ho začne bolet čím dál víc. Luboš ho však ve štychu nenechá a postará se o něj. Zatímco ti dva začínají bojovat o přežití, Mára a Věrka se kvůli tátovi nervují čím dál víc… Jaké šokující novinky jim oznámí Karla? K čemu se Věrka rozhodne? A čím u Máry zaboduje Ctibor?

Aleš se mstí

Gábina se nedokáže pořádně soustředit na práci, protože stále zvažuje, zda přijmout skvělou pracovní nabídku v Berlíně a odstěhovat se tam i se Šímou, přestože s tím Hynek nesouhlasí. Později na tom bude Gábina ještě hůř. Z policie, kam si ji pozvali kvůli svědectví, se vrátí pořádně rozhozená. Jitce prozradí, že Aleš podal na Hynka trestní oznámení kvůli ublížení na zdraví. Je to jako noční můra, ze které se prostě nedá probudit… Jak na to zareaguje Hynek? Co Gábině doporučí Tereza? A jak se do všeho vloží Hynkova manželka Dáša?

Provalení nevěry

Anča si zajde do hospody na oběd. Honza si jí nevšimne, a tak Anča nechtěně vyslechne jeho telefonát s Jindrou, z něhož je zřejmé, že ti dva spolu něco mají a že to není jen obyčejný úlet. Anču to docela překvapí. Začne to řešit hlavně kvůli Bedřichovi, kterého jí je líto… Co Anče doporučí Eva? Co jí navíc prozradí o Emě? A proč nevyjde Jindře a Honzovi jejich dnešní rande?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz