Ulice 11.10.2018 - 3534. díl - Otík před třídnickým problémem

Jak rozpoznat, co je jen póza a co skryté volání o pomoc? Snad každý kantor se dostal během své praxe do situace, kdy ho student překvapil projevem, který by u něj nikdy nečekal. Otu Puklického zarazilo výtvarné dílo prváka Jakuba, jež by se dalo vyložit nejen jako pubertální recese, ale i jako ztvárnění obrovského problému, který Jakub před ostatními tají. Kde je pravda? Co si o tom myslí Tereza? A jak to Ota začne řešit?

Bedřich se nechce vzdát Lady

Ráno Bedřich zakouší neskutečná muka. Nedokáže se vyrovnat s tím, že se Jindra od něj odstěhovala i s Ladou. Hlavně dcera mu hodně chybí. Kvůli ní je na dně, napadají ho jen ty nejčernější myšlenky...

Jarda přijede hned ráno Bedřicha podpořit. Zároveň mu doporučí, aby si vzal na dnešek volno a snažil se celou situaci vyřešit tak, aby o dceru nepřišel. Ani Jindru netěší, jak se to mezi nimi vyostřilo. Nechce Bedřichovi ubližovat ani mu odepírat dceru. Proto za ním přijede, aby se rozumně a v klidu na všem dohodli. Jenže Bedřich uvidí rudě ve chvíli, kdy se dozví celou pravdu o ní a Honzovi… Kam až to zajde? Jsou ti dva schopní se domluvit? Jak do jejich složitého vztahu znovu zasáhne Honza? A co Bedřichovi doporučí Miloš?

Výzva pro Veroniku

Martina ráno hodně zamrzí, když se dozví, že Veronika na něj marně čekala celý večer. Je mu líto, že jim nevyšel společný večer, protože chvíle, kdy spolu mohou být, začínají být velmi vzácné. Veronika doufá, že se to zlepší, až skončí v pekařství a bude mít jen jeden úvazek v salonu. Ovšem tam bude mít zřejmě mnohem víc práce, než původně myslela… Co Veronika navrhne Gábině? Jak na to zareaguje Martin? A kdo rozpoutá v hospodě vzpouru proti Mastnému kvůli Šárce?

Ota na vážkách

Ota by rád lépe poznal své studenty, a tak jim zadá při hodině kreslení úkol, aby malbou vyjádřili svůj vnitřní svět. Tereza ho hned varuje, aby od toho moc nečekal, protože si nedělá iluze o tom, že by se mu studenti otevřeli. Ota to však nevzdá. Už během hodiny se navíc utvrdí v tom, že udělal jen dobře, když do toho šel. Výtvor jednoho ze studentů mu totiž nasadí velkého brouka do hlavy… Co student Jakub namaluje? Proč to s Otou tolik zamává? A co si o tom myslí Tereza?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz