Ulice 15.10.2018 - 3536. díl - Ája zatápí Lumírovi

Co všechno může spustit jedno provalené tajemství? Jen co Lumír Nykl odhalí Ájinu pravou tvář a učiní náležitá opatření, dají se věci do pohybu přímo zběsilým tempem. Vilma Nyklová bude kvůli tomu na mrtvici, Lumír jen nevěřícně zalapá po dechu, až zjistí, čeho všeho je tandem Mastný – Ája schopen. Ke všemu bude mít co vysvětlovat Světlaně, jež se dozví o svém muži věci, které by zasáhly každou manželku… Jak se k tomu Světlana postaví? Čemu všemu bude Lumír čelit jen pár dní před volbami?

Lumír odhalí Áju

Zničený Mário se hned rána zastaví za Vendulou, aby si jí postěžoval, jak nemilosrdný k němu osud je. Stále se ještě dostatečně nevzpamatoval z toho, jak s ním Ája zametla. Teď navíc už i tuší, kvůli komu tolik trpí…

Mário prozradí Vendule, že v pátek přistihl Áju, jak nasedala do auta k mastnému. Vendulu to okamžitě znepokojilo vzhledem k vrcholící předvolební kampani. Mária vezme hned za Lumírem, aby mu řekl, co viděl. Lumíra informace o Áje a mastném pořádně namíchne. Při nejbližší příležitosti si Áju podá, aby bylo jasno… Jak si to s ní vyřídí? Co mu k tomu Ája řekne? A jak na nečekaný vývoj situace zareaguje Radek Mastný? Jak Tonda Hložánek? A co si vymyslí na svatbu Pavlova babička?

Kapela ve štychu

Bedřich hodně překvapí Ondru a Matouše, když jim oznámí, že na blížící se turné s Mazuťáky nevyrazí. Zároveň jim vysvětlí, proč si tuhle akci nechá rád ujít. Pro kluky je to obrovský šok, protože doteď netušili, čím si Bedřich nyní prochází a že Jindra a Honza jsou spolu. Bedřich se v tom ani nechce příliš pitvat. Pro něj je nyní nejdůležitější jeho dcera… Co kluci navrhnou Bedřichovi? Jak křehké příměří nyní panuje mezi Jindrou a Bedřichem? A jak Miloš vyzná Anče lásku?

Co je s Tomášem?

Tereza si dělá ráno velkou starost o tátu. Ten ji sice ujistí, že se už cítí skvěle, protože se přes víkend pořádně prospal, jenže Terezu to příliš neuklidní. Tátu požádá, aby si co nejdříve zašel k lékaři, protože podle ní není normální, aby byl tak unavený. Tomáš to svede na svůj věk, ovšem to není podle Terezy žádný argument… Co je s Tomášem? Čím Terezu zaskočí tentokrát? Co si o tom myslí Vlaďka? Co Ota? A jak si Otu začnou vodit jeho studenti?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz