Ulice 23.10.2018 - 3542. díl - Věrka na stopě Luboše

Jak najít svého blízkého, jenž beze stopy zmizel a očividně o kontakt s vámi nestojí? Mára i Věrka Marečková neustále hledají Luboše, po kterém se země slehla. Vědí jen to, že je z něj bezdomovec, nic víc. Věrka měla kvůli svému pátrání několik incidentů s policií, chodí do nebezpečných míst, ale odradit se nenechá. O Luboše má starost, chce mu pomoct. Teď se zdá, že se vše konečně obrací k lepšímu. Věrka se pustí po stopě, jež vypadá hodně nadějně… Co všechno Věrka vypátrá? Proč se málem sesype? A jak na její snahu zareaguje samotný Luboš?

Gábinina rozlučka

Gábina zítra odjíždí do Berlína. Dnes ještě dohání všechny resty, co má. Vzhledem k tomu, že bude na víkendy jezdit za Šímou a do salonu, žádnou rozlučku neplánuje. O to více ji překvapí její blízcí, kteří ji bez rozloučení odjet nenechají…

Za Gábinou znovu zajde také učitelka Landová, kterou hodně mrzí, jak to všechno dopadlo. Opět na ni apeluje, aby Šímu nepřeřazovala do jiné třídy, protože už takhle na něj bude těch změn ažaž. Zároveň ji ujistí, že s Alešem definitivně skončila… Proč s ním vyrazí dveře? Jak se Gábina nakonec rozhodne? A jak ustojí loučení s ostatními?

Svatební dar, nebo vypočítavost?

Pavel má pro Vendulu skvělou zprávu hned po ránu. Prozradí jí, že jeho babička na něj nechá přepsat chatu v Telecím a uvolní jim celé horní patro, takže budou mít kam jezdit. Oba hned začnou plánovat, jak si to tam zvelebí. Vendula z toho má obrovskou radost, ale Nyklová právě kvůli tomu uvidí rudě. Okamžitě začne dělat náležitá protiopatření, aby to Pelcovce vrátila i s úroky… Co vadí Nyklové? Čím namíchne Lumíra? A jak Lumírovi zabrnká na nervy Mastný?

Podraz na Máru a Věrčino pátrání

Mára je rozhodnutý, že Kvašákovi zaplatí třicet tisíc, které mu údajně dluží jeho táta, jen aby se dozvěděl, kde táta je. Shodou okolností dorazí do Coolny jen chvíli před Kvašákem i Ctibor, jemuž se to celé nějak nezdá. Márovi oznámí, že jede s nimi, což Kvašáka nemile zaskočí, protože na Máru chystal pořádný podraz. Mnohem úspěšnější je ve svém pátrání kupodivu Věrka… Jak si to Ctibor a Mára vyřídí s Kvašákem? Jak dopadne Věrčino pátrání? Co všechno se dozví? A jak na ni zareaguje Luboš?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz