Ulice 24.10.2018 - 3543. díl - Konflikt Pavlíka s Nyklovou

Svatba Pavla a Venduly se kvapem blíží. Již v pátek stanou ti dva před oltářem, aby si řekli své ano a vstoupili spolu do manželství. Rádi by si naplno užívali lásku a těšili se na svatbu, jenže jejich babičky rozjedou další kolo hádek, jež vygraduje naprosto nečekaným směrem. Pavlovi po dlouhé době rupnou nervy, a začnou se dít věci naprosto nevídané… Kam až zajde řevnivost Pelcové a Nyklové? K čemu se Pavel rozhodne? A co na to ostatní, kterých se to týká?

Luboš opět utíká

Věrka Karle nic neřekne, ale jakmile je doma čistý vzduch, okamžitě zburcuje Máru, aby s ní jel za Lubošem. Vykulenému synovi prozradí, že ví, kde ho najdou. Zároveň mu přizná, že tam za ním byla už včera, ale měla smůlu. Narazila jen na jeho parťáka Arnošta…

Mára i Věrka doufají, že se s tátou konečně setkají, ale opět je čeká nepříjemné překvapení. Arnošt jim oznámí, že Luboš zmizel. Když mu včera řekl, že za ním jeho exmanželka znovu přijde, sebral se a šel. Pro Věrku i Máru to je pořádně ledová sprcha, protože jim dojde, že Luboš se s nimi vidět nechce. Nechápou, proč se tak chová. Věra se proto vypraví za Arnoštem později znovu, aby se dozvěděla něco víc… Co všechno jí Arnošt prozradí? Jakou poklonu jí překvapivě vysekne? A jaké špatné zprávy má Jirka Herman pro Karlu?

Zkouška pro Veroniku

Veronika za dva týdny končí v pekařství, teď má ale ještě pořádnou honičku. Pendluje mezi salonem a pekařstvím, takže na nic jiného není čas. Navíc musí řešit i nečekané krizové situace v salonu, na něž není připravená. Svou profesionalitou překvapí i Jitku, která je přesvědčená, že Veronika zvládne provozní salonu na jedničku… Jakou nepříjemnou situaci musí Veronika řešit? Čím Veronika zklame Martina? A jaké následky to bude mít?

Usmíření, nebo další bitva?

Vendula žije hlavně svou svatbou. Vdává se už za dva dny, vše je přichystané, svatební šaty padnou jako ulité. Starost jí ale dělají rozhádané babičky. Tátovi prozradí, že Pavel domluvil na dnešní večer setkání, aby si babičky konečně všechno vyříkaly a usmířily se. Věří, že pak už bude konečně klid. Lumír ale její optimismus nesdílí. Podle něj by bylo nejlepší držet ty dvě až do svatby co nejdále od sebe… Jsou Lumírovy obavy oprávněné? Jak dopadne usmiřovací setkání? A jak Tonda Hložánek odpálkuje Mastného?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz