Ulice 25.10.2018 - 3544. díl - Odcizení Martina a Veroniky

Jak křehké jsou partnerské vztahy a co všechno se na nich může podepsat? Martin a Veronika se v poslední době docela míjejí kvůli Veroničině zaneprázdněnosti. Už to mezi nimi není jako dřív, což vnímá hlavně Martin, jemuž chybí společné akce a večery s Veronikou. Ta se s ním kvůli práci nedostane dokonce ani na koncert oblíbené kapely. Právě dnes jí ale promluví do duše někdo, kdo velmi dobře ví, o čem mluví, někdo, s kým si rozumí čím dál víc. Není však pozdě? Dnešek je totiž pro Martina v lecčems zlomový… Co se stane? A jak to ovlivní jejich životy?

Šárku hodně překvapí Květa. Nečekaně za ní přijde do Coolny s nabídkou, aby se vrátila k ní do hospody. Dokonce se jí i omluví za to, že jí nevěřila, a nabídne jí místo provozního po Mastném, jenž z hospody odchází, aby se naplno věnoval politice…

Šárka neví, jestli Květě může důvěřovat. A tak řeší velké dilema. Návrat do hospody ji na jednu stranu láká, protože to tam má ráda. Obává se ale, že se nevyhne dalším střetům se mstivým Mastným. O radu požádá Martina, s nímž vyrazí na koncert. Společný večer ale nabere nečekaný směr… Jak to spolu Šárka a Martin nyní mají? Co Martin poradí Šárce? A co doporučí Veronice Lukáš? Čím ji docela vykolejí?

Svatba v ohrožení

Pavel a Vendula se na svatbu hodně těšili. Od včerejšího večera a hádky babiček se ale zdá, že je jejich velký den snad prokletý. Jako by nestačilo, že babičky jsou na kordy. Vendule hned ráno zavolá máma, že se na svatbu a setkání s Lumírem příliš necítí, a tak dorazí jen na obřad. Další ťafky navíc přijdou vzápětí. Za Pavlem zajde jeho babička, které se to přes noc všechno rozleželo v hlavě. Nechce, aby došlo na svatbě k dalším výstupům mezi ní a Nyklovou, a tak se rozhodla, že na veselku raději nepůjde… Jak na to zareaguje Pavel? Jak Nyklová? Co bude pro Pavla poslední kapkou? Proč svatbu zruší? A co to udělá s Vendulou a jejich vztahem?

Co se děje s Tomášem?

Ota svým studentům důvěřuje a snaží se jim vycházet vstříc. Jeden z nich toho už ale naplno zneužívá a zkouší, kam až může zajít, co mu u třídního ještě projde. Zatímco Ota řeší hlavně školu, Tereze dělá starost táta, jenž není už několik týdnů ve své kůži. Dnes zaregistruje dokonce i Ota, že se s Tomášem něco děje… Co se stane? Čím Tomáš oba překvapí? A na čem se Tereza dohodne s Davidem? Čím potěší Vlaďku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz